Νέες αποκαλύψεις για τη σειρά The Lord of the Rings.

Η σειρά «The Lord of the Rings» που αποτελεί την ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών έρχεται  από την Amazon, και αναμένεται να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

 

Ο λογαριασμός Fellowship of Fansστο Twitter αποκάλυψε πολλά σημαντικά στοιχεία  τα 2 πρώτα επεισόδια της σειράς. Ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως τα παρακάτω είναι μέχρι στιγμής φήμες και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο από επίσημες πηγές.

Τι αποκαλύπτει ο λογαριασμός Fellowship of Fans στο Twitter

  • Ο Robert Aramayo θα υποδυθεί κάποιο elf (ίσως τον Elrond) και γύρισε σκηνές με χαρακτήρες νάνους. Μάλιστα είχε και δικό του stuntman, ο οποίος έχει ύψος περίπου 1,95 μέτρα, γύρισε σκηνές με τους νάνους και συμμετείχε σε σκηνές με μονομαχίες πολεμικών τεχνών.

  • Ο Owain Arthur πρόκειται να υποδυθεί έναν σημαντικό νάνο χαρακτήρα και μάλιστα γύρισε ορισμένες σκηνές με τον Aramayo.

  • Οι νάνοι φορούσαν στις σκηνές αυτές εντυπωσιακές πανοπλίες με έμβλημα έναν δράκο, οι οποίες ζύγιζαν 15-20 κιλά. Ωστόσο θα υπάρξουν σκηνές με τους νάνους να ανεβαίνουν ένα βουνό, όπως και να βρίσκονται σε μία υπόγεια pub.

  • Ο βασιλιάς των νάνων φαίνεται πως μοιάζει εντυπωσιακά με τον Tormund από το Game of Thrones.