Η «DC Λεγεώνα Από Τα Σούπερ-Κατοικίδια» έρχεται με απίστευτες περιπέτειες!

Έρχεται στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο η ταινία «Η DC Λεγεώνα Από Τα Σούπερ-Κατοικίδια», σε σκηνοθεσία Τζάρεντ Στερν και Σαμ Λεβίν, από την Tanweer.

 

Στις 8 Σεπτεμβρίου έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η παιδική ταινία «DC Λεγεώνα Από Τα Σούπερ-Κατοικίδια» από την Tanweer, σε σκηνοθεσία Τζάρεντ Στερν και Σαμ Λεβίν.

Στην ταινία υπάρχουν δύο ακαταμάχητα στοιχεία, τα κατοικίδια και οι ήρωες της DC,  όπου μέσα από τις περιπέτειες τους φέρνουν κοντά τα πιο δυνατά, ηρωικά ζωάκια της θρυλικής Μητρόπολης με τους σούπερ ήρωες. Η ταινία πέραν από τη δράση προσεγγίζει και τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας.

 

Περίληψη

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν, με το οποίο μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Ο Κρύπτο όμως θα πρέπει να σταθεί στις δικές του δυνάμεις για μια αποστολή διάσωσης, όταν το θύμα απαγωγής είναι ο ίδιος ο Σούπερμαν. Ο Σούπερ-Σκύλος πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

 

Ταυτότητα ταινίας

Η DC Λεγεώνα Από Τα Σούπερ-Κατοικίδια / DC League Of Super-Pets (Μεταγλ.)

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν

Σενάριο: Τζάρεντ Στερν, Τζον Γουίτινγκτον

Ακούγονται: Ντουέιν Τζόνσον, Κέβιν Χαρτ, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζον Κραζίνσκι, Βανέσα Μπάγιερ, Ντιέγκο Λούνα

Στην ελληνική μεταγλώττιση: Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Άντρια Ράπτη, Φώτης Πετρίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Λουκάς Φραγκούλης, Έλενα Δελακούρα, Τζίνη Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Αξιώτης, Δανάη Νικολάτου

Σχεδιασμός Παραγωγής: Κιμ Τέιλορ

Μοντάζ: Ντέιβιντ Έγκαν, Τζοάν Ρέγιες

Μουσική: Στιβ Τζαμπλόνσκι

 

**Διάρκεια: 1 ώρα και 46 λεπτά