Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Χάρη Βαρθακούρη μετά το τέλος του «Big Brother»

Σε ποιο show θα βρεθεί ο τραγουδιστής αυτή τη φορά και πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι»

Τις δυνάμεις του στην παρουσίαση δοκιμάζει ο Χάρης Βαρθακούρης τη φετινή σεζόν. Ο τραγουδιστής, βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης ενός reality και συγκεκριμένα του «Big Brother» στο ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα «Big Brother» ήδη έχει κάνει συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και μάλιστα εξήγησε το «γιατί» είπε «ναι» στο συγκεκριμένο show.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας, ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχθηκε πως θα βρίσκεται στη θέση του κριτή στο νέο show του ΣΚΑΪ, «Masked Singer» στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, της Τάμτα και της Ελένης Φουρέιρα.

«Έχουμε μήνα Σεπτέμβριο. Αυτό τώρα είναι ένα spoiler και θα πω κάτι που πάρ’ το όπως θες. Καταρχάς ισχύει και νομίζω ότι δεν είναι μυστικό. Ακούω πρώτη φορά το όνομα της Ελένης Φουρέϊρα, ξέρω τα άλλα δυο ονόματα, του Νίκου Μουτσινά και της Τάμτα, βλέπω αυτή την επιτροπή και την φτιάχνω στο μυαλό μου.

Αυτό είναι ένα βήμα το οποίο είναι έξω από τα νερά μου. Το Masked Singer είναι ένα concept που πολύ πιο κοντά στη γειτονιά μου. Έχει να κάνει με το τραγούδι, δεν θα είναι ζωντανό υποθέτω οπότε και πιο ασφαλές. Όταν μου προτάθηκε εάν θέλω να κάνω και αυτό, προ κορονοϊού, σκέφτηκα να πω ναι και σε μια πρόταση που μπορεί να με εξιλεώσει σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το Big Brother ήταν μια λάθος κίνηση από μένα» απάντησε ο Χάρης Βαρθακούρης.