Η εταιρεία «AQUA Carpatica» κατακτά δύο ακόμη διεθνείς διακρίσεις

Διακρίθηκαν από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Αγροτικών Προϊόντων AVRA PARIS GOURMET δύο προϊόντα της εταιρείας AQUA Carpatica για τη γεύση τους, τη σύνθεσή τους, και τη συνολική τους παρουσία.

 

Οι δύο κωδικοί της AQUA Carpatica και συγκεκριμένα τα «Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό» και «Φυσικό Μεταλλικό Νερό» διακρίθηκαν από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Αγροτικών Προϊόντων AVRA PARIS GOURMET για τη γεύση τους, τη σύνθεσή τους, και τη συνολική τους παρουσία. Να σημειωθεί πως πέραν των διακρίσεων AVRA PARIS GOURMET, το AQUA Carpatica είχε ακόμη πέντε διακρίσεις, καθώς και μία πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό «Ambassadors of Taste for Global Gastronomy» (AWT) για την γεύση τους. Συγκεκριμένα κατέκτησε τις εξής διακρίσεις:

  • Excellent Taste
  • Diamond Choice
  • Natural & Fresh Water Choice
  • Healthy Choice
  • Athlete’s Choice

 

Η εταιρεία AQUA Carpatica

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υπερσύγχρονη αλλά ταυτοχρόνως και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, για να εξάγει με ασφάλεια και υπευθυνότητα τα προιόντα της. Για την επίτευξη του στόχου που σχετίζεται με την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές διασφαλίζοντας ότι η γη γύρω από τις πηγές δεν μολύνεται και δεν επηρεάζεται από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα.

 

Τα προιόντα της εταιρείας

Τα προιόντα της εταιρείας είναι εξαιρετικά σε επίπεδο γεύσης, ποιότητας και σύνθεσης. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως τα νερά AQUA Carpatica είναι πλούσια σε ασβέστιο και μαγνήσιο.

Σχετικά με το «Φυσικώς Ανθρακούχο Νερό» AQUA Carpatica, αυτό προέρχεται από επιλεγμένες πηγές μεταλλικών νερών με φυσικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και έχει σημαντική περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα (π.χ. ανθρακικό ασβέστιο CaCO3, ανθρακικό μαγνήσιο MgCO3), χάρη στις γεωλογικές δομές που περιβάλλουν την πηγή. Στα ηφαιστειακά υδροφόρα κοιτάσματα υπάρχει ελεύθερη εκπομπή φυσικού διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Όταν το νερό της πηγής ενωθεί, στην υπόγεια διαδρομή του, με το CO2, δημιουργείται το φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό. Αξιοσημείωτο είναι πως «Φυσικώς Ανθρακούχο Νερό» AQUA Carpatica, είναι το μόνο νερό στο κόσμο με μηδέν νιτρικά.

Σχετικά με το «Φυσικό Μεταλλικό νερό» AQUA Carpatica, αυτό είναι φυσικώς αλκαλικό. Το υψηλό του pH (7,94) το καθιστά φυσικώς αλκαλικό, λόγω της παρουσίας διττανθρακικών ιόντων που προέρχονται από τα υδροφόρα κοιτάσματα της πηγής. Επιπρόσθετα, έχει σχεδόν μηδενικά νιτρικά κι αποτελεί κατάλληλο νερό για τα βρέφη, τα παιδιά, τις εγκύους και τις θηλάζουσες.