Γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων παραιτήθηκε και αποχώρησε από τα καθήκοντα της – Όλες οι λεπτομέρειες

Γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων διέκοψε μετά από 20 χρόνια την συνεργασία της με μεγάλο κανάλι, καθώς δήλωσε την παραίτηση της.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων, Ιωάννα Βάσσου, φαίνεται πως μετά από 20 χρόνια στον σταθμό του Star, αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία τους, δηλώνοντας την παραίτηση της και αποχωρώντας από τα καθήκοντα της.

 

Η έμπειρη δημοσιογράφος η οποία ήταν και η κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων του σταθμού, ανακοίνωσε το γεγονός της παραίτησης της μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τους λόγους της απόφασής αυτής. Η ίδια, όπως έγραψε, κρατάει μόνο τα καλά και τα όσα πέρασε εκεί με τους συναδέλφους της.

Οι συνάδελφοι και φίλοι της την αποχαιρέτησαν με πολλή αγάπη και εκπλήξεις στην αίθουσα σύνταξης.

 

Η ανάρτηση της

«Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ από το λατρεμένο μου STAR. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ο οποίος τα είχε όλα. Χαρές, επιτυχίες, καταξίωση, λύπες και δύσκολες στιγμές. Έχω μάθει όμως να κρατάω μόνο τα καλά, κι αυτά θα τα κρατήσω σφιχτά σαν φυλαχτό μαζί με όσους αγαπώ.

 

Αγαπώ αρκετούς καλούς μου συναδέλφους με τους οποίους περάσαμε πολλά μαζί. Ο κύκλος μάλιστα ήταν τοοοοσο μεγάλος που χώρεσε κυριολεκτικά τη μισή μου ζωή. Ήταν 20 χρόνων και 5 μηνών! Εις το επανιδείν».