Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε στην δήλωση του Αλέξη Κούγια: «Δεν κάνεις καριέρα βάζοντας μήλα στα μάγουλα» – Όλες οι λεπτομέρειες

Απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός στη δήλωση του Αλέξη Κούγια: «Δεν κάνεις καριέρα βάζοντας μήλα στα μάγουλα».

 

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” και στον Γιώργο Γιαννούλια μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, απαντώντας σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ενώ μίλησε και για το κομμάτι της δημοσιογραφίας.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Αλέξης Κούγια, ο δικηγόρος της κ. Πισπιρίγκου με ανακοίνωσή του προειδοποίησε παρουσιαστές και συμμετέχοντες τηλεοπτικών εκπομπών με μηνύσεις και αγωγές σχετικά με την υπόθεση της ιδίας.

 

Η απάντηση του Πέτρου Κουσουλού

Ξεκινώντας ο Πέτρος Κουσουλός είπε: «Υπάρχουν δύο… Αλέξης Κούγιας. Ο πρώτος Αλέξης Κούγιας που υπερασπίζεται τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο οποίος δεν με ξέρει και υπάρχει και ένας άλλος Αλέξης Κούγιας με τον οποίο γνωριζόμαστε τουλάχιστον 15 χρόνια, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον από τους δύο αναφέρεστε. Τον Κούγια ως συνήγορο υπεράσπισης της Πισπιρίγκου, αυτόν δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει».

Σχετικά με τις προειδοποιήσεις του Αλέξη Κούγια δήλωσε: «Όλα τα στοιχεία προέρχονται από έρευνες και ρεπορτάζ , κανείς δεν μπορεί να φιμώσει τον Τύπο, δεν μπορεί να φιμώσει τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ σε μια τόσο σημαντική υπόθεση η οποία συζητιέται ακόμα και στο εξωτερικό, προσπαθούν δηλαδή να εκφοβίσουν όσους έχουν δημόσιο λόγο και κάνουν έρευνα και ρεπορτάζ. Τέτοιες τακτικές στην Ελλάδα του 2022 δεν έχουν θέση».

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε και στην δήλωση του Αλέξη Κούγια: «Δεν κάνεις καριέρα βάζοντας μήλα στα μάγουλα», απαντώντας: «Δεν ξέρω τι εννοεί μήλα, ούτε αχλάδια, έχω κάτι μήλα στο πορτμπαγκάζ η αλήθεια είναι, θα του τα στείλω, δεν ξέρω αν έχει άποψη και για αισθητικές επεμβάσεις ο συγκεκριμένος, δεν μπορώ  να καταλάβω σε τι αναφέρεται. Δεν με στεναχώρησε καθόλου. Είμαι πολύ μικρός για να πάω στα δικαστήρια με τον κύριο Κούγια. Δεν μπορεί κανείς να τον κερδίσει».