Δύο απίθανα reality έρχονται στην Ελλάδα! Ποιο θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης;

Κινήσεις αναδιοργάνωσης και ανανέωσης ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 από την επόμενη σεζόν, όπου σχεδιάζει να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης δύο νέα reality, το ένα εκ των οποίων ονομάζεται «Shark Tank» και πρόκειται να το παρουσιάσει ο επιτυχημένος παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης. Το project ήταν σχεδιασμένο να το δούμε φέτος, όμως λόγω των συνθηκών αποφασίστηκε να μεταφερθεί για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στο πολυσυζητημένο επιχειρηματικό reality «Shark Tank» μπορεί να λάβει μέρος όποιος επιθυμεί να πραγματοποιήσει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και αναζητά επενδυτή, παρουσιάζοντας την ιδέα του ώστε να ζητήσει συγκεκριμένο ποσό το οποίο οι κριτές θα αποφασίσουν αν του δοθεί.

Παράλληλα με το «Shark Tank» ο σταθμός θα φέρει και δεύτερο reality το οποίο πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση αλλά και πολύωρες συζητήσεις. Και το όνομα αυτού… «Married at first sight». Ουσιαστικά πρόκειται για ένα reality όπου θα μπορέσουν οι τηλεθεατές να δούνε στην πράξη αν μπορούν δύο άνθρωποι να παντρευτούν με την πρώτη ματιά!

Σύμφωνα με το concept, δύο άτομα θα παντρεύονται στην αρχή της γνωριμίας τους και καθώς προχωρούν τα επεισόδια οι τηλεθεατές θα μπορούν να δούνε αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα χωρίσουν.

Το εν λόγω reality παίζεται στις ΗΠΑ εδώ και 14 σεζόν, όπου συνολικά έχουν παντρευτεί 49 ζευγάρια εκ των οποίων στο τέλος του παιχνιδιού τα 29 δήλωσαν ότι θα παραμείνουν παντρεμένοι, ενώ οι υπόλοιποι δήλωσαν ότι πρόκειται να χωρίσουν. Τον Δεκέμβριο του 2021 μόνο 12 ζευγάρια από αυτά παρέμειναν παντρεμένα.

Την εν λόγω στιγμή, ωστόσο, η παραγωγή επικεντρώνεται στο πώς θα ξεπεράσει της υγειονομική πανδημία και τις επιπτώσεις στο σύνολο της, ενώ σε μελλοντικό χρόνο ο σταθμός θα ασχοληθεί με την αναζήτηση του παρουσιαστή.