Τη λέξη «μπαμπά» άκουσε ο Άκης Πετρετζίκης από τον γιο του και ενθουσιάστηκε!

Ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε σε Insta Story που ανέβασε στον λογαριασμό του: «Ξεκάθαρα λέει μπαμπά».

O πετυχημένος σεφ, Άκης Πετρετζίκης, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό και επίσημα πλέον στο κλαμπ των μπαμπάδων και είναι πανευτυχής. Αν και δεν ανεβάζει συχνά περιεχόμενο με τον γιό του, Αχιλλέα, είναι ολοφάνερο από τους πάντες ότι ο γνωστός σεφ απολαμβάνει το νέο αυτό ρόλο του και είναι αδύνατον να κρύψει την ευτυχία του.

Η ενέργεια του γνωστού σεφ, όπως είναι αναμενόμενο, περιτριγυρίζεται γύρω από τον γιο του όπου προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του κάνοντας βόλτες, παίρνοντας τον μαζί του στο γραφείο, ενώ δεν διστάζει να του αγοράσει φορμάκια με τους αγαπημένους του ήρωες της σειράς «Star Wars».

Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day ο Άκης Πετρετζίκης δήλωσε: «H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα».

Και πρόσθεσε: «Θέλω ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες “αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή”. Είναι πολύ απλό»!

Όσον αφορά για τον γιο του ο σεφ δήλωσε: «Κοιμάται ο πιτσιρικάς… Έχει να κάνει με την κοιλιά. Όταν ήταν στην κοιλιά ήταν ήρεμος. Η Κωνσταντίνα δεν νευριάζει ποτέ».

Ο μικρός Αχιλλέας είναι μόλις 6 μηνών και φαίνεται ότι ξεκίνησε να μιλάει. Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια ήταν η πρώτη λέξη του, ωστόσο…ο γνωστός σεφ είναι βέβαιος ότι ο γιος του μίλησε και είπε « μπαμπά!».