Max Mara Resort Collection: ένα fashion show που εξυμνεί τη μόδα και την καλαισθησία.

Στη Λισαβόνα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας Max Mara Resort collection, σε ένα δυναμικό fashion show, στους καταπράσινους κήπους του Calouste Gulbenkian Foundation. Η νέα συλλογή απέπνεε ρομαντική κι αισθησιακή διάθεση βασισμένη κατά κύριο λόγο σε βραδινά κομμάτια, ουδέτερων τόνων, με μήκη που έφταναν κάτω από το γόνατο και απαλές λαιμοκόψεις. Και φυσικά από το show δεν έλειπαν τα εμβληματικά παλτό, που αποτελούν σήμα κατατεθέν του brand Max Mara, και κέρδισαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Εμπνευσμένη από έργο τέχνης του 20ου αιώνα, το οποίο απεικονίζει την διανοούμενη Natalia Correia και έχει δημιουργηθεί από τον ελληνοπορτογάλο καλλιτέχνη Nikias Skapinakis, η νέα collection τράβηξε τα βλέμματα από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου που παρεβρέθηκαν στο fashion show, όπως η Leonie Hanne, η Tamara Kalinic, η Caro Daur και η Jessica Wang. Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα του show πραγματοποιήθηκε exclusive Gala dinner στο Palácio Dos Marqueses da Fronteira.

Pencil φούστες, διχτυωτά καλσόν, φορέματα με έντονη κίνηση και ένα παλτό διακοσμημένο με στολίδια ιππόκαμπου. Τα υφάσματα ήταν διακοσμημένα με καρδιές, λουλούδια και περιστέρια.

 

 

Επίσης, για πρώτη φορά στην ιστορία των Max Mara περπάτησε στο fashion show ένας άνδρας, ο Martim Morais, φορώντας το παλτό 10810 που είναι καθοριστικό του οίκου, για το οποίο ο Griffiths είχε πει δημόσια ότι δεν είναι μόνο για τις γυναίκες. Πρόσθεσε ότι το παλτό με κεντήματα puntino, που σχεδιάστηκε το 1981, «ήταν πάντα ένα πολιτιστικό φαινόμενο γιατί έδινε στις γυναίκες αυτό που πάντα θεωρούνταν έμβλημα ανδρικής εξουσίας, ένα καμηλό παλτό. Και εδώ και χρόνια οι άντρες επιλέγουν να το αγοράσουν επίσης».

Μία επίδειξη εμπνευσμένη και αφιερωμένη στην αγάπη και στο ρομαντισμό, που αναδεικνύει κι εξυμνεί τη μόδα και την καλαισθησία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MaxMaraFrosinone (@maxmarafr)