«The Inspection»: Η ταινία – φαβορί για τα φετινά Όσκαρ έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους

Έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, η ταινία «The Inspection».

 

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο η ταινία «The Inspection», η οποία πρόκειται να έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, η ταινία «The Inspection» μπαίνει δυναμικά στην κούρσα διεκδίκησης των φετινών βραβείων Όσκαρ.

 

Περίληψη

Πρόκειται για μια ταινία που αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού, ομοφυλόφιλου μαύρου άνδρα, του Έλις Φρενς, ο οποίος μετά την απόρριψη της μητέρας του αποφασίζει να καταταγεί στο στρατό, συγκεκριμένα στο Σώμα Πεζοναυτών, και καταλήγει στο στρατόπεδο εκκίνησης στο νησί Πάρις της Νότιας Καρολίνας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ο Έλις ερωτεύεται τον ανώτερο του (Ραούλ Καστίγιο) ενώ υπομένει την οργή του λοχία του (Mποκίμ Γουντμπάιν) όταν το μυστικό του βγαίνει στο φως.

 

Πληροφορίες ταινίας

Σκηνοθεσία: Elegance Bratton

Σενάριο: Elegance Bratton

Παραγωγή: Effie T. Brown – Chester Algernal Gordon

Πρωταγωνιστούν: Jeremy Pope, Raúl Castillo, McCaul Lombardi, Aaron Dominguez, Nicholas Logan, Eman Esfandi, Andrew Kai, Aubrey Joseph, Bokeem Woodbine, Gabrielle Union

Κινηματογραφία: Lachlan Milne

Επεξεργασία: Oriana Soddu

Μουσική: Animal Collective

Ημερομηνίες κυκλοφορίας: 8 Σεπτεμβρίου 2022 (Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο), 18 Νοεμβρίου 2022 (Ηνωμένες Πολιτείες)

Διάρκεια: 95 λεπτά

Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες

Γλώσσα: Αγγλικά