ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Βρώμης – Έρχονται με νέα γεύση

Οι καταναλωτές πλέον έχουν στραφεί σε πιο υγιεινές πρώτες ύλες για την διατροφική τους ρουτίνα, με την βρώμη να είναι στις πρώτες θέσεις των επιλογών τους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής κάνει τους ανθρώπους να μην έχουν χρόνο ώστε να ετοιμάσουν κάποιο σνακ για την καθημερινότητα τους, κι έτσι τα μπισκότα του εμπορίου με συστατικά βρώμης να είναι στις πρώτες επιλογές τους, με αποτέλεσμα η κατηγορία αυτών των προϊόντων να ισχυροποιεί σημαντικά τη θέση τους τα τελευταία χρόνια στην αγορά.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία των snacks έχουν λάβει υπόψιν τους όλα τα παραπάνω, λανσάροντας νέους κωδικούς σε αυτή την κατηγορία. Μία τέτοια εταιρεία είναι και η ΑΛΛΑΤΙΝΗ η οποία στην γκάμα της περιλαμβάνει και τα γνωστά σε όλους μπισκότα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Soft Kings Βρώμης.

Μέχρι πρότινος η σειρά περιελάβανε δύο κωδικούς με:

  • Μπανάνα και κομμάτια μαύρης σοκολάτας
  • Πορτοκάλι και κομμάτια μαύρης σοκολάτας

 

Η εταιρεία όμως πρόσθεσε πρόσφατα ακόμη μία νέα γεύση μπισκότων βρώμης, τα Coffee & Chocolate, τα οποία είναι μεγάλα, μαλακά μπισκότα με έντονη γεύση καφέ, κομμάτια λευκής και μαύρης σοκολάτας και ολόκληρες νιφάδες βρώμης.