Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022 για τη στήριξη της στην ελληνική κοινωνία

Διακρίθηκε η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ για τη στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας από το 2013 έως και σήμερα, στα πλαίσια των Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022.

 

Στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022, στον πυλώνα Bravo Society, κατέκτησε διάκριση η γνωστή γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ για το σύνολο της στήριξης της στην Ελληνική κοινωνία από το 2013 έως και σήμερα.

Κατόπιν αναλυτικής αξιολόγησης των Επιτροπών και της δημόσιας ψηφοφορίας του ευρύτερου κοινού στα Bravo Awards 2022, η εταιρεία διακρίθηκε για το συνεχές κοινωνικό πρόγραμμα της «Η Γεύση του Καλού» , μέσω του οποίου το 2022 προχώρησε σε παραγωγή 10,5 τόνων ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% το οποίο διατέθηκε σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, στην Αττική, στην Ξάνθη & Δράμα καθώς και σε Νησιά του Αργοσαρωνικού και του Βορείου Αιγαίου.

Αξιοσημείωτο είναι πως η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες Ελληνικές γαλακτοκομικές μονάδες από άποψη οικονομικών μεγεθών αλλά και εξαγωγικής δραστηριότητας, έχει δωρίσει 10 εκατομμύρια μερίδες προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, σε πολλές ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φορείς αυτών, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, την Κιβωτό κα.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, στο πλαίσιο της βράβευσης δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών της οικογένειας της ΔΩΔΩΝΗ για τη στήριξη και ενσωμάτωση των ευάλωτων ομάδων σε όλη την Ελλάδα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή την αναγνώριση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας, με την ίδια αφοσίωση και δυναμική, με ουσιαστικές πράξεις, συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια αποτελεσματικής αντιμετώπισης του υποσιτισμού και την ίση πρόσβαση όλων στην τροφή».