Έρχεται τον Ιούλιο το «World Ducati Week 2022»

Tο σαββατοκύριακο 22-24 Ιουλίου, στην πίστα του Misano, πρόκειται να διεξαχθεί η 11η διοργάνωση της εκδήλωσης World Ducati Week 2022.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν τη ευκαιρία να δούνε από κοντά όλες τις τρέχουσες μοτοσυκλέτες της Ducati, να αγωνιστούν σε μηχανή προσομοίωσης με Panigale αλλά και να βγάλουν φωτογραφία κάνοντας drift με το Streetfighter σε μια ειδικά στημένη πλατφόρμα.

Η πιο εντυπωσιακή εκδήλωση της ετήσιας γιορτής της Ducati, θα είναι ο αγώνας μεταξύ 21 Πρωταθλητών της Ducati, που προέρχονται από όλα τα Πρωταθλήματα που συμμετέχει η εταιρεία.

Επιπρόσθετα, οι οπαδοί της Multistrada θα μπορέσουν να δούνε τα πιο αντιπροσωπευτικά μοντέλα από την απαρχή της ιστορίας της Multistrada, ενώ οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών θα μπορέσουν να δούνε από κοντά το Audi RS Q e-tron.

Η εκδήλωση θα διαθέτει, παράλληλα, και ένα ειδικό κλειστό χώρο όπου οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δούνε ένα νέο μοντέλο από τη γκάμα της εταιρείας για το 2023 που θα αποκαλυφθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Το Σαββάτου 23 Ιουλίου, κατά τις απογευματινές ώρες, στην κεντρική ευθεία της πίστας θα ξεκινήσει με το “Rustida” (από τους υπεύθυνους της Ducati), ενώ θα συνεχιστεί στο Santamonica Stadium of Misano, δίπλα από τα paddock της πίστας, οπού οι αναβάτες θα κάνουν τον παραδοσιακό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

 

Τα εισιτήρια για το WDW 2022

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το WDW 2022 από τον ιστότοπο της εταιρείας, όπου είναι διαθέσιμες διάφορες επιλογές από μονοήμερα ως για όλο το τριήμερο των εκδηλώσεων. Η εταιρεία έχει ορίσει επίσης  ειδικές μειωμένες τιμές για τους νέους ηλικίας από 18 ως 25 ετών, ενώ δωρεάν είσοδο θα απολαύσουν οι συνοδευόμενοι ανήλικοι, όλοι οι συμμετέχοντες από χώρες εκτός Ε.Ε., καθώς και οι επισκέπτες ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους.