Η ΔΕΗ εγκαινιάζει τη μέθοδο του franchise – Όλες οι λεπτομέρειες

Η εταιρεία ΔΕΗ εγκαινιάζει τη μέθοδο του franchise, δίνοντας την δυνατότητα στους ιδιώτες να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα.

 

Η εταιρεία ΔΕΗ εγκαινιάζει τη μέθοδο του franchise, δίνοντας την δυνατότητα στους ιδιώτες να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα ΔΕΗ. Μάλιστα η αρχή αυτής της νέας επιχειρηματικής κίνησης γίνεται από τα νέα καταστήματα ΔΕΗ στην Κηφισιά (Παπαδιαμάντη 3 & Διονύσου) και στην Πετρούπολη (25ης Μαρτίου 71) για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 16 Οκτωβρίου μέσω του προγράμματος «ΔΕΗ myStore».

 

Ανακοίνωση επιχείρησης

«Το ΔΕΗ myStore είναι ένα μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης το οποίο, συνδυασμένο με τον καινοτόμο αρχιτεκτονικό και λειτουργικό σχεδιασμό των καταστημάτων ΔΕΗ, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοδοφόρο όφελος για τον συνεργάτη-franchisee. Το πλαίσιο συνεργασίας franchise περιλαμβάνει ανταγωνιστική και ανταποδοτική εμπορική πολιτική, πλήρη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος και της εξυπηρέτησης των πελατών, συνεχή εκπαίδευση του συνεργάτη-franchisee και του προσωπικού του, συμβουλευτική από εξειδικευμένη ομάδα, εγχειρίδια λειτουργίας και διαφημιστική επικοινωνία εστιασμένη στα καταστήματα ΔΕΗ».

 

Το μοντέλο δικαιοχρησίας

Σύμφωνα με το μοντέλο δικαιοχρησίας, η ΔΕΗ επιλέγει το ακίνητο και την τοποθεσία όπου θα ανοίξει, και αναλαμβάνει πλήρως όλες τις εργασίες κατασκευής, διαμόρφωσης και οργάνωσης του καταστήματος, παραδίδοντας το «με το κλειδί στο χέρι», με υπομίσθωση από τη ΔΕΗ στον δικαιοδόχο.

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης για τους συνεργάτες υπολογίζεται σε περίπου τρία χρόνια, ανάλογα και με το μέγεθος του κάθε καταστήματος.

 

Να σημειωθεί πως η ΔΕΗ θα ανακοινώνει μέσα από το επίσημο site της τα μελλοντικά νέα καταστήματα που θα διατίθενται μέσω δικαιοχρησίας.

 

Οι κινήσεις των ενδιαφερόμενων

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες που θέλουν να ανοίξουν ένα franchise κατάστημα ΔΕΗ, αρχικά χρειάζεται:

  • Να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ψηφιακή υπηρεσία https://mystore-onboarding.dei.gr/login.
  • Έπειτα, ακολουθούν συνεντεύξεις με εξωτερικό συνεργάτη της ΔΕΗ και την ομάδα franchise της ΔΕΗ, η σύσταση της εταιρείας, η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας, και εκπαίδευση από την ομάδα franchise της ΔΕΗ και τέλος, η έναρξη λειτουργίας καταστήματος.