ΜΕΓΑ: Διπλή επιβράβευση για τις αειφόρες πρακτικές που εφαρμόζει

Για τις αειφόρες πρακτικές που εφαρμόζει διακρίθηκε η εταιρεία ΜΕΓΑ, λαμβάνοντας δυο βραβεία στα Environmental Awards 2022.

 

Διακρίθηκε για ακόμα μια φορά για τις αειφόρες πρακτικές που εφαρμόζει η 100% ελληνική εταιρεία «ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.». Συγκεκριμένα έλαβε δύο διακρίσεις στα Environmental Awards 2020.

 

Πιο αναλυτικά η εταιρία ΜΕΓΑ διακρίθηκε με:

  • Ασημένιο βραβείο στην ενότητα Resource Sustainability για το Waste Management της. Μάλιστα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Για τη ΜΕΓΑ, η ορθή διαχείριση των αποβλήτων παραγωγής και η προαγωγή της κυκλικής οικονομίας μέσα από τις καθημερινές της δραστηριότητες αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής της για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η ΜΕΓΑ σχεδίασε τις κατάλληλες διαδικασίες παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων, προχώρησε στις κατάλληλες συνεργασίες με πιστοποιημένους συνεργάτες ανακύκλωσης και αφιέρωσε τους απαιτούμενους πόρους, ώστε να πετύχει εξαιρετικά μικρή περιβαλλοντική επιβάρυνση από τη μονάδα της».

 

  • Αργυρό βραβείο στην ενότητα Organization and Process Innovation στην κατηγορία Sustainable Business για τις εταιρικές πρακτικές και ενέργειές της για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί μέρος της κουλτούρας και της φιλοσοφίας της ΜΕΓΑ, καθώς ήδη εδώ και χρόνια προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων προσωπικής υγιεινής υψηλής ποιότητας, που είναι φιλικά προς το δέρμα, σχεδιασμένα με σεβασμό στο περιβάλλον.