Metabolism.med: Ένα κέντρο – πολυχώρος αισθητικής που απευθύνεται σε όλους.

View Gallery 5 Photos

Το κέντρο αισθητικής Metabolism.med είναι ένα αναπτυσσόμενο και εξελίξιμο κέντρο αισθητικής, που διαθέτει τέσσερις συνολικά ορόφους στους οποίους προσφέρονται medical και wellness υπηρεσίες σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Στον υπόγειο χώρο του οι εξειδικευμένοι ποδολόγοι και οι έμπειροι Nail Artists παρέχουν υπηρεσίες άνω και κάτω άκρων όπως μανικιούρ, ημιμόνιμο, gel, wellness πεντικιούρ, θεραπευτικό πεντικιούρ κτλ. στοχεύοντας όχι απλώς στην δημιουργία μιας άψογης εικόνας, αλλά στην ουσιαστική προστασία των άκρων.

Ο χώρος διαθέτει άψογη τεχνολογική και λειτουργική οργάνωση, ενώ όσον αφορά τα προϊόντα στον χώρο χρησιμοποιούνται δύο μεγάλα brands, The GelBottle, Spell Cosmetics, και Lalloo Cosmetics, τα οποία ακολουθούν αυτή την φιλοσοφία, καθώς είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τα νύχια, είναι vegan, δεν διαθέτουν parabens και επικίνδυνες χρωστικές, ενώ ταυτόχρονα είναι και Cruelty-Free.

Στον πρώτο όροφο παρέχονται υπηρεσίες αποτρίχωσης σώματος και φρυδιών. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με συσκευές κεριού, συσκευή ηλεκτρόλυσης, δύο διοδικά μηχανήματα (που χρησιμοποιούνται ανά περίπτωση), μηχάνημα “Alexandrite Candela GentleLase MaxPro” καθώς και το νέο σύστημα “Laser Alexandrite 755nm Lutronic Clarity 2” που έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και απορρόφηση, είναι ανώδυνο και απευθύνεται σε όλους. Επιπλέον στον όροφο αυτόν, παρέχονται και υπηρεσίες microblading  και τατουάζ χειλιών από την συνεργάτιδα και κορυφαία Tattoo Artist, την κ. Σοφία Τερζή.

Ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στις βασικές κατηγορίες προβλημάτων του προσώπου, την αντιγήρανση, την ακμή, την υπερμελάχρωση, την υπερευαισθησία καθώς και με την αντιοξείδωση και τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον στον όροφο αυτόν, υπάρχει γραφείο συστέγασης με τον επιστημονικό συνεργάτη και πλαστικό χειρουργό, κ. Τριαντάφυλλο Βρύζα, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες botox, υαλουρονικού, ενέσιμη μεσοθεραπεία κ.α.

Ο τρίτος όροφος είναι αφιερωμένος στο σώμα και στο αδυνάτισμα. Εκεί παρέχονται υπηρεσίες σχετικές με το σώμα, όπως: θεραπείες κυτταρίτιδας, σύσφιξη, λιποδιάλυση, αποσυμφόρηση λέμφου κτλ. Και επειδή το «Metabolism.med» πάντα θέλει να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις, στον όροφο αυτόν θα συστεγάζεται και το γραφείο της διατροφολόγου, κ. Ίριας Βασιλείου, ώστε οι πελάτες να έχουν διατροφική ενημέρωση για υγεία, ευεξία και αδυνάτισμα.

Και η εξέλιξη δε μένει μόνο εδώ, γι’ αυτό και στο προσεχές μέλλον το Metabolism.med θα συνεργάζεται και με γενικό γιατρό, ο οποίος θα μπορεί να συνταγογραφεί διάφορα συμπληρώματα που θα έχει υποδείξει η διατροφολόγος, και θα κρίνει πως είναι απαραίτητα ανά περίπτωση.

Κάθε πελάτης για το Metabolism.med είναι μια διαφορετική υπόθεση και έχει μια ξεχωριστή αντιμετώπιση. Με αυτή την φιλοσοφία ξεκίνησε από την αφετηρία λειτουργίας του υπό την ευθύνη της κ. Βούγκα Μαρίας, και με αυτήν πορεύεται μέχρι και σήμερα υπό το πρίσμα της υπεύθυνης κ. Νατάσας Σαλπιγγίδου!

 

Σημαντική ενημέρωση: Με τον όρο λιποαναρρόφηση που αναφέρεται στο έντυπο, εννοείται λιποδιάλυση.