Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει ο Γιώργος Λιανός από το Survivor All Star 2

Ετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς All Star του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, με τα ποσά που ακούγονται να κλείνουν να είναι εντυπωσιακά!

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες ο πρώτος κύκλος της σειράς All Star του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, με τον μεγάλο τελικό να αναδεικνύει ως νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είχε κερδίσει την πρωτιά και το 2021. Η βραδιά ήταν εντυπωσιακή και πλήθος κόσμου ήταν ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα.

 

Το γεγονός της μεγάλης επιτυχίας του Survivor All Star 1 δεν άφησε αδιάφορο τον Ατζούν, ο οποίος ήδη ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή του Τούρκου ψάχνει απεγνωσμένα πρόσωπα που θα του φέρουν αυτό το «κάτι» που χρειάζεται ένα σωστό ριάλιτι, μια ίντριγκα, ένα σασπένς, μια ένταση… αλλά θέλουν ταυτόχρονα να είναι και καλοί αγωνιστικά, μην ξεχνάμε και τον λόγο ύπαρξης του παιχνιδιού.

 

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι

Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star 2, ο οποίος φαίνεται πως αυτό το διάστημα είναι σε διακοπές με την οικογένεια του, απολαμβάνοντας τις ξένοιαστες στιγμές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Λιανός πήρε την σκυτάλη της παρουσίασης του παιχνιδιού πριν λίγα χρόνια από τον Σάκη Τανιμανίδη, και σήμερα έχει καταφέρει να κάνει τον κοινό (και τον Ατζούν) να τον λατρέψει!

 

Οι όροι, οι προϋποθέσεις & το οικονομικό κομμάτι στο συμβόλαιο του Γιώργου Λιανού

Την ίδια γραμμή- όρο με τον Σάκη Τανιμανίδη φαίνεται πως κράτησε και ο Γιώργος Λιανός με τον Ατζούν, δηλαδή η οικογένειά του να βρίσκεται κοντά του, όποτε θέλει και για όσο θέλει. Γι’ αυτό και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, όπως πέρυσι έτσι και φέτος έκανε διακοπές στον Άγιο Δομίνικο.

 

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι του συμβολαίου…ο Γιώργος Λιανός έχει συμβόλαιο για 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ μηνιαίως θα λάβει 20.000 και για 6 μήνες, που διαρκεί το παιχνίδι θα συγκεντρώσει το ποσό των 120.000 ευρώ. Αυτή γνωρίζουμε πως είναι η συμφωνία του. Από εκεί και πέρα αυτή ίσχυσε και στην All Star έκδοση του παιχνιδιού κι αυτή θα ισχύσει και στην 2 εκδοχή του.