Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη απείχε από τα social media όλο το καλοκαίρι – Το είπε on air (!)

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, όλο το καλοκαίρι του 2023 απείχε από τα social media, και εξήγησε τον λόγο αυτής της απόφασης on air.

 

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο λαμπερές και ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, με τεράστια εμπειρία τόσο στο κομμάτι της παρουσίασης όσο και στο παιχνίδι της επικοινωνίας με τον κόσμο. Κάθε της κίνηση δεν είναι ποτέ μια τυχαία επιλογή, αλλά ένα αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης. Έτσι λοιπόν, σε αυτή την βάση, η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια εξήγησε στους τηλεθεατές τον λόγο που απείχε όλο το καλοκαίρι του 2023 απείχε από τα social media.

 

Οι λεπτομέρειες

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μίλησε για την αποτοξίνωση από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

Οι δυο τους, ηθοποιός και παρουσιάστρια, μίλησαν ανοιχτά για το θέμα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ελένη Μενεγάκη να εξηγήσει για ποιο λόγο αποφάσισε να απέχει όλο το καλοκαίρι από τα social media.

 

Αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνεται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δεν δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου…».

 

Έπειτα τον λόγο πήρε η Ελένη Μενεγάκη λέγοντας: «Αυτό που λες κλείνω τα social… Θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω».