Αυτός θα είναι ο ρόλος της Μαρίας Κορινθίου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 – Όλες οι λεπτομέρειες

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε σήμερα η Μαρία κορινθίου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελα να βρίσκεται στη ομάδα της εκπομπής.

 

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, στην έναρξη του «Πρωινού», υποδέχτηκε τη Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή, επιβεβαιώνοντας τελικά τις φήμες περί συμμετοχής της μελαχρινής καλλονής στην εκπομπή. Έτσι λοιπόν, από σήμερα 10/10 η ηθοποιός θα βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή, ο οποίος έδειξε τον έντονο ενθουσιασμό για την συμμετοχή της Μαρίας στην ομάδα της εκπομπής.

 

Τι ειπώθηκε

Ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής είπε: «Το είπαμε την Παρασκευή, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια γυναίκα που την αγαπάτε πάρα πολύ. Θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του Πρωινού. Εδώ η Μαρία Κορινθίου», και έπειτα εμφανίστηκε στο πλατό η Μαρία Κορινθίου φορώντας με μία φούξια ολόσωμη φόρμα.

 

Στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου είπε: «Αισθάνομαι υπέροχα. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι και Δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους Διδύμους».

 

Το λόγο πήρε μετά ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας: «Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό, αλλά ένα τμήμα της εκπομπής μένει γυναικείο. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, θα αφήσει τη στάμπα της η Μαρία Κορινθίου. Μαγειρικές, ζώδια, τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου». Στη συνέχεια ο ίδιος την σύστησε στους υπόλοιπους συνεργάτες.