Άκης Πετρετζίκης: Η φωτογραφία του γιού του που τον παρακολουθεί στην τηλεόραση

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης, που έχει να κάνει και με την επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, αλλά κυρίως με την οικογενειακή του ευτυχία.

 

Ο αγαπημένος Έλληνας σεφ Άκης Πετρετζίκης, πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, φέρνοντάς στον κόσμο την μικρή του πριγκίπισσα. Ο ίδιος με την σύζυγο του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ωστόσο έχουν ακόμη έναν γιο, τον μικρό τον Αχιλλέα, ο οποίος μεγάλωσε και πλέον απολαμβάνει το γεύμα του βλέποντας τον πατέρα του στην τηλεόραση.

 

Να σημειωθεί πως το μεσημέρι της Κυριακής ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο και στα παιδιά του.

 

Ο μικρός Αχιλλέας

Ο πρωτότοκος γιος του Άκη και της Κωνσταντίνας έχει μεγαλώσει και έχει δείξει ότι είναι πιστός fan του πατέρα του, καθώς τον παρακολουθεί συχνά στην τηλεόραση από τον καναπέ του σπιτιού τους.

 

Μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης σε ένα Instagram story που δημοσίευσε έδειχνε τον Αχιλλέα να απολαμβάνει το μηλαράκι του ενώ τον παρακολουθούσε να παρουσιάζει την εκπομπή του στον Alpha “Kitchen Lab”.

 

Στην λεζάντα της ανάρτησης ο ευτυχισμένος πατέρας έγραψε:

«Βλέπω τον μπαμπουίνο μου και απολαμβάνω το μηλαράκι μου»