Αυλαία για τη Ζέτα Μακρυπούλια – Η συγκινητική ανάρτηση της

View Gallery 9 Photos

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποχαιρέτησε το κοινό της και μίλησε για την επιτυχημένη εκπομπή «Rouk Zouk», την οποία παρουσίαζε.

 

Έπεσε η αυλαία για την αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Rouk Zouk» και η πάντα χαμογελαστή Ζέτα Μακρυπούλια αποχαιρέτησε το κοινό της.

 

Να σημειωθεί, πως πολλά έχουν αφήσει να αιωρούνται σχετικά με την εκπομπή «Rouk Zouk» και την συνέχεια της, ενώ πολλά έχουν γραφτεί για το θέμα αυτό.

 

Ωστόσο η παρουσιάστρια και ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, με αφορμή του τέλους της εκπομπής, έδωσε τις απαντήσεις της δημοσιεύοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Όπως έγραψε μπορεί κάποια στιγμή να σκέφτηκε αν θα έπρεπε ή όχι να γίνει μια παύση, όμως στο τέλος υπερίσχυσε η αγάπη και η ελπίδα ότι θα είναι ξανά εκεί για έβδομη χρονιά.

 

Η ανάρτηση της Ζέτας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

«Είμαι από τους ανθρώπους που δεν περιμένω την τελευταία εκπομπή, προκειμένου να σας ευχαριστήσω για όλη αυτή την αγάπη και το γεγονός ότι είστε ένα τεράστιο κομμάτι αυτής της υπεροχής συνήθειας που έχουμε χτίσει εδώ και έξι χρόνια!

 

Παρόλα αυτά σήμερα κλείνει και πάλι η αυλαία.

 

Φέτος δεν σας κρύβω ότι ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά σκέφτηκα αν θα έπρεπε ή όχι να γίνει μια παύση, ώστε να προστατεύσω κάτι που τόσο αγαπώ από την φθορά. Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη για μένα απόφαση, τελικά υπερίσχυσε η αγάπη και η ελπίδα ότι θα είμαστε ξανά εδώ για έβδομη χρονιά, ανανεωμένοι με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια ανάγκη να ξεφεύγουμε από όλα τα δύσκολα της καθημερινότητας.

 

Σε όλους εσάς που είστε στην ομάδα του Rouk, αλλά και σε όλους εσάς που μας παρακολουθείτε από το σπίτι, σας στέλνω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την αποδοχή!💖

 

Για εμένα όπως ξέρετε το Rouk Zouk δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, και οι άνθρωποι που βλέπετε δεν απλώς συνεργάτες μου, αλλά αυτοί που πολλές φορές χρειάστηκε να νικήσουν το ακατόρθωτο, για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα. 🙏

 

Και επειδή πολλές φορές σας μιλάω μέσα από τραγούδια και έχω κάνει και πρόσκοπος, θα κλείσω αυτό το post με ένα προσκοπικό τραγούδι που πάντα με συγκινούσε και το λέγαμε στο τέλος των κατασκηνώσεων:

 

«Όχι, δεν χωριζόμαστε για πάντοτε παιδιά, μα θα ξαναβλεπόμαστε αδέλφια μου συχνά»!

Καλό καλοκαίρι!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

❤️🙏❤️»