Χαμός στο GNTM: «Κόπηκε» η Έβελιν και κάλεσαν ψυχολόγο για να τη συνεφέρουν

Δεν τα κατάφερε στο bootcamp το τρανς μοντέλο Έβελιν κι επιστρατεύτηκε ο ψυχολόγος της παραγωγής για να την ηρεμήσει.

 

Πολλά τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι μόδας GNTM5, ένα εκ των οποίων ήταν και η αποχώρηση του τρανς μοντέλου, Έβελιν. Πιο αναλυτικά στο επεισόδιο της Τρίτης στις 5/10 η Έβελιν δεν κατάφερε να περάσει στη δοκιμασία με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου.

 

Το μοντέλο φανερά ενθουσιασμένο για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν τα κατάφερε τελικά, με την παραγωγή να καλεί τον ψυχολόγο της ώστε να την βοηθήσει να ηρεμήσει.

 

Η αποχώρηση

Όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στην Έβελιν ότι το ταξίδι της στο GNTM τελειώνει, εκείνη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την απόρριψη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς. Η έντονη αντίδρασή της προκάλεσε ανησυχία τόσο στους κριτές αλλά και σε όλη την παραγωγή, με αποτέλεσμα να καταφτάσει ο ψυχολόγος (της παραγωγής) γιατί δεν ήξεραν πως να χειριστούν όλη την κατάσταση.

 

Οι κριτές θέλοντας να βοηθήσουν το μοντέλο την πλησίασαν ώστε να την καθησυχάσουν. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά της είπε:

«Η ζωή είναι μπροστά σου, άλλαξες τόσα πολλά, θα κολλήσεις τώρα εδώ; Δεν πήγε καλά το bootcamp, it’s ok…»

 

Τότε η ίδια είπε στους κριτές: «Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δεν μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο». Ακούγοντας ο Γιώργος Καράβας τα λεγόμενα της παίκτριας είπε: «Δεν έχει να κάνει με εσένα, είναι διαγωνισμός».

 

Τι δήλωσε καθώς έφευγε

Αποχωρώντας η Έβελιν είπε στην κάμερα: «Δεν είμαι καλά προφανώς. Ήταν κάτι που δούλεψα πολύ σκληρά, νομίζω το καταλαβαίνετε αυτό… Ευχαριστώ, αυτά.. τέλος… period… Τι να με κάνετε εμένα; Αφού με διώξατε… Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω!». Στην συνέχεια η ίδια έσκισε το χαρτάκι με το νούμερό της.

 

Τα σχόλια στο Twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την επεισοδιακή αποχώρηση της Έβελιν, με πολλούς να σπεύδουν να σχολιάσουν και να εκφράσουν την άποψη τους.