Χαμός στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 – Σκορδά & Λιάγκας αντάλλαξαν βαριές κουβέντες!

Ο επεισοδιακός καβγάς μεταξύ του Light και του Snik στα βραβεία Mad VMA 2022, πυροδότησε νέο κύκλο λογομαχιών, αυτή τη φορά μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα οι οποίοι καβγάδισαν on air για το φλέγον ζήτημα.

Όλα όσα ειπώθηκαν

Τον λόγο πήρε πρώτος ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι το βέβαιο αποτέλεσμα μίας αισθητικής και μίας λογικής, η κατάληξη της οποίας δεν ξέρω αν θα ήταν στα Mad ή κάπου αλλού, ή σε μία πλατεία. Ήταν σίγουρο ότι τα άμυαλα παιδιά και οι φίλοι τους με τα μαύρα, μπράβοι ή φίλοι, θα έφταναν σε αυτό το επίπεδο. Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Για μένα όλο αυτό το πράγμα είναι αντιαισθητικό. Είναι η κατάληξη μίας λογικής τέτοιας που την καυτηριάσαμε από εδώ. Μετά τα μπουνίδια, το χειρότερο για μένα είναι ότι κάνουν πλάκα μετά».

Μετέπειτα η Φαίη πρόσθεσε: «Πάντως το αντιαισθητικό είναι η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ανάγνωση».

Ο παρουσιαστής τότε απάντησε: «Είναι θέμα αισθητικής ζωής το να θες και να πιστεύεις ότι το ξύλο είναι κάτι που θα σου λύσει τις διαφορές».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Τα νοήματα είναι μεγαλύτερα. Κανονικά θα έπρεπε να μη παίξουμε τίποτα και αυτό να είναι στάση ζωής γιατί προφανώς και από το Mad για να τους βάζουν δίπλα δίπλα, το κάνουν για να τους παίζουν οι εκπομπές. Αυτοί υποτιμούν τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές στις εκπομπές που προβάλλονται από αυτά τα κανάλια, γιατί το κάνουν να είναι ένα καβγαδάκι και εμείς την άλλη μέρα να καθόμαστε λες και είμαστε 17 χρονών να ασχολούμαστε με το Mad και τα καβγαδάκια. Υποτιμητικό όλο αυτό. Εν τέλει είναι πολύ σοβαρό και γι’ αυτό θα ασχοληθούμε».

Και στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δε δίστασε να συμπληρώσει: «Τι με νοιάζει εμένα αν μπήκε πρώτος μέσα ο Light ή ο Snik. Αυτό είναι το ρεπορτάζ; Βάλανε ανθρώπους με όπλα έμαθα; Βάλανε με όπλα; Είχαν τσαντάκια. Τώρα τι είχαν μέσα τα τσαντάκια, δεν ξέρω. Το είδες;» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Γιατί δεν λέμε την αλήθεια; Δεν το είδα το όπλο, έχω πληροφορίες από ανθρώπους που δουλεύουν backstage. Καλά μην φοβόμαστε τώρα, θα μας κάνουν μήνυση».

 

Και κάπως έτσι ξεκίνησε μία ένταση on air ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές.

 

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα δε δίστασε να τον κατηγορήσει για δημόσιες σχέσεις, κάτι που εξόργισε τον παρουσιαστή ο οποίος σε εν εξάλλω κατάσταση δήλωσε: «Αν ένας παρουσιαστής στην Ελλάδα δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, είμαι εγώ. Σε παρακαλώ πολύ, θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις; Εμένα; Σε εμένα το είπες. Πήγα να μιλήσω και με έκοψες. Για εμένα ήταν λάθος ότι άφησαν την Παπαρίζου να φύγει. Θα έπρεπε να φύγουν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου».