Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Το συμβολικό μανικιούρ και η φουσκωμένη κοιλίτσα!

Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Περιμένει το πρώτο της παιδί. Η φωτογραφία που την πρόδωσε! Το μανικιούρ που το επιβεβαίωσε!

 

Φουντώνουν οι φήμες γύρω από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που την θέλουν να κυοφορεί το πρώτο της παιδί. Η αιτία; Μια φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έκανε πολλούς να προσέξουν και να σχολιάσουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της καθώς και το συμβολικό μανικιούρ που «έδεσε» το χαρμόσυνο νέο!

Να σημειωθεί πως η Κωνσταντίνα είχε σταματήσει για λίγες μέρες να δημοσιεύει φωτογραφίες, και τώρα ξεκίνησε πάλι να είναι ενεργή στο instagram! Πάντως, φίλοι από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν πως η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. Συγκεκριμένα άτομο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού ανέφερε: «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το ζευγάρι, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε νέο σπίτι στη Βούλα.

 

Η Κωνσταντίνα μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε δηλώσει πως: «Πολλά πράγματα σκεφτόμαστε», ενώ σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το αν επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι, φανερά αμήχανη είχε δηλώσει: «Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε και αυτά. Αυτά δεν συζητιούνται δημόσια».

Μετά τις φήμες η παρουσιάστρια έδειξε και το μανικιούρ της και «έδεσε» το ευχάριστο γεγονός!

Πρόσφατα ανέβασε το παρακάτω story: