Είδηση σοκ: Τι ζήτησαν από πρώην παίκτρια του Survivor για να μη δημοσιοποιήσουν βίντεο με προσωπικές της στιγμές

Μεγάλο χρηματικό ποσό ζήτησαν από πρώην παίκτρια του Survivor για να μη δημοσιοποιήσουν βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

 

Εδώ και λίγες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με προσωπικές στιγμές κοπέλας που συμμετείχε στον 5ο κύκλο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Το υλικό αυτό το είχε καταχωρίσει η κοπέλα στο κινητό της, ωστόσο κάποιοι επιτήδειοι απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό με αποτέλεσμα να προβούν σε δημοσιοποιήσει των αρχείων αυτών, αδιαφορώντας παντελώς για την ηθική και ψυχολογική βλάβη που θα προκληθεί στην κοπέλα. Να σημειωθεί ότι η πράξη αυτή είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε τον Ιούνιο.

 

Έπεσε θύμα εκβιασμού

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια έπεσε και θύμα εκβιασμού καθώς δέχτηκε μήνυμα από έναν άγνωστο προφίλ που της ζητούσε 50.000 ευρώ για να μη διαρρεύσει τα εν λόγω αρχεία ερωτικού περιεχομένου.

Όταν η ίδια εξήγησε ότι δεν έχει αυτά τα χρήματα τότε ο χάκερ της ζήτησε 5.000 ευρώ, ενώ έστειλε τα βίντεο μέσω facebook σε μέλη της οικογένειάς της. Στο τέλος η τιμή έπεσε στα 1.500 ευρώ και η παίκτρια κατάφερε να πάρει πίσω το προφίλ της στο Instagram, ωστόσο οι επιτήδειοι είχαν ήδη προλάβει να διαρρεύσουν τις προσωπικές της στιγμές.