Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό πίσω από την επιλογή των ονομάτων των παιδιών της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις γυναίκες που αναμφίβολα πίσω από κάθε της επιλογή υπάρχει και λογική. Έτσι λοιπόν, και πίσω από την επιλογή των ονομάτων των παιδιών της κρύβεται ένα μυστικό που κανείς δε γνώριζε!

 

Το μυστικό πίσω από τα ονόματα των παιδιών που επέλεξε

Ο πρωτότοκος γιος της βαφτίστηκε με δύο ονόματα « Άγγελος – Ιωάννης», το ένα γιατί η ίδια μετά την γέννηση του τον αποκαλούσε «άγγελέ μου», και το δεύτερο επειδή προστάτης της παρουσιάστριας είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.

Από την άλλη τα ονόματα των κοριτσιών της, Λάουρα, η Βαλέρια και Μαρίνα, έχουν στα ονόματα τους κάποια κοινά στοιχεία: Τα ονόματά τους είναι σύντομα, δεν έχουν υποκοριστικά και άρα δεν μπορούν να «κοπούν». Επίσης και τα τρία περιέχουν το «ρ» και το «α», δύο πολύ εύηχα γράμματα, με το πρώτο να είναι και ένρινο.

Σχετικά με το όνομα της μικρότερης από τις τρεις κόρες της, Μαρίνα, υπάρχει και το εξής σενάριο: Πέραν του ότι το όνομα υπήρχε ήδη στην οικογένεια του Μάκη Παντζοπούλου, αφού έτσι έλεγαν την γιαγιά του, αλλά φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μαθαίνει ότι είναι έγκυος την ημέρα της Αγίας Μαρίνας.