Επίθεση Mickey Rourke on air κατά του Tom Cruise– «Πιστεύω πως είναι άσχετος»

Με αφορμή την επιτυχία της ταινίας «Top Gun: Maverick» ο Mickey Rourke βρήκε την ευκαιρία να «επιτεθεί» με πολύ σκληρά και επικριτικά λόγια κατά του Tom Cruise.

 

Η ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ο γνωστός ηθοποιός Tom Cruise «Top Gun: Maverick» σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, ανακηρύσσοντας τον και επισήμως ως ηθοποιό της χρονιάς. Η είδηση, και το γεγονός γενικότερα, δεν βρήκε σύμφωνο τον Mickey Rourke ο οποίος δε δίστασε να εκφράσει δημόσια την άποψη του και να τοποθετηθεί με επικριτικά για τον συνάδελφο του λόγια σε εκπομπή on air.

«Πιστεύω, ότι είναι άσχετος»

Τι συνέβη

Ο 69χρονος Αμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος, και πρώην μποξέρ, που έχει πρωταγωνιστήσει κυρίως σε ταινίες δράσης, δραματικές, και θρίλερ που ακούει το όνομα Mickey Rourke, εμφανίστηκε ζωντανά στο “Piers Morgan Uncensored” και σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον συνάδελφο του ο ίδιος δε δίστασε, on air, να τον χαρακτηρίσει «άσχετο» δηλώνοντας ξεκάθαρα πως «Παίζει τον ίδιο ρόλο εδώ και 35 χρόνια».

Τι είπε Mickey Rourke on air

Συγκεκριμένα ο έμπειρος ηθοποιός δήλωσε: «Δεν μου λέει απολύτως τίποτα (η επιτυχία της ταινίας). Εδώ και 35 χρόνια παίζει τον ίδιο αναθεματισμένο ρόλο. Δεν μου γεννάται κανένας σεβασμός γι’ αυτό. Ειναι η αλήθεια. Δεν με απασχολούν τα χρήματα και η εξουσία. Με ενδιαφέρει πώς όταν παρακολουθώ τον Al Pacino ή τον Cristopher Walken ή τις πρώιμες δουλειές του De Niro, του Richard Harris ή του Ray Winstone, καταλαβαίνω ότι τέτοιου είδους ηθοποιός θέλω να γίνω».

 

Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε πώς τον κρίνει ως ηθοποιό, η απάντησή του ήταν: «Πιστεύω, ότι είναι άσχετος».