Γνωστός τράπερ χαστούκισε νεαρό κατά τη διάρκεια live (vid)

Δεν έχουν τέλος οι διαπληκτισμοί και οι σκηνές βίας το τελευταίο διάστημα από την «κοινότητα» των τράπερ. Αυτή τη φορά το σκηνικό εξελίχθηκε στις Σπέτσες με πρωταγωνιστή τον τράπερ Thug Slime.

 

Τι συνέβη

Κατά τη διάρκεια live ο γνωστός τράπερ, Thug Slime, φαίνεται πως σταμάτησε το τραγούδι χαστουκίζοντας έναν νεαρό, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος. Ο νεαρός φανερά εκνευρισμένος για το χαστούκι, φαίνεται να προκαλεί τον τράπερ να κατέβει κάτω από τη σκηνή, ο οποίος και ανταποκρίθηκε δημιουργώντας μεγάλη ένταση στον χώρο. Στην συνέχεια οι άνδρες που συνόδευαν τον τραγουδιστή, οδήγησαν τον νεαρό εκτός του μαγαζιού, ώστε να μην κλιμακωθεί περαιτέρω η ένταση και βγούνε τα πράγματα εκτός ελέγχου.

Το περιστατικό συνέβη σε κλαμπ στις Σπέτσες το βράδυ της Παρασκευής 8/7. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό, ωστόσο όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πέταξε ένα παγάκι στη σκηνή.

Το εν λόγω βίντεο τις τελευταίες ώρες, όπως ήταν αναμενόμενο, κάνει το γύρω του διαδικτύου με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.