Η δεξίωση, το κόστος της βάπτισης και…το όνομα (!) – Τι απάντησε η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάπτισαν τον μοναχογιό τους, διοργανώνοντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για την οποία δέχτηκαν βροχή ερωτήσεων.

 

Την περασμένη Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, ο μονάκριβος υιός της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έλαβε μέσω του ιερού μυστηρίου της βάπτισης το όνομα «Πάρης» με νονούς τη Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα (στενούς φίλους του ζευγαριού). Το μυστήριο τελέστηκε σε γνωστό κτήμα στη Βαρυπόμπη, ενώ έπειτα ακολούθησε πάρτι σε ένα άκρως εντυπωσιακό και πολυτελές σκηνικό.

 

 

Μάλιστα η εντυπωσιακή οργάνωση του πάρτι που ακολούθησε δεν άφησε αδιάφορους τους ακολούθους της Ιωάννας Τούνη, οι οποίοι έσπευσαν να ρωτήσουν ακόμη και το πόσο κόστισε η βάπτιση.

 

Το κόστος της βάπτισης

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων και μεταξύ άλλων, απάντησε για το κόστος της βάφτισης του γιου της.

 

«Ο Στέφανος είναι φίλος μου με αγαπάει και ξέρει τον Πάρη από την κοιλιά μου. Έκανε για τη βάφτισή μας τα πάντα σαν να βαφτίζονταν δικό του παιδί. Θα πω μόνο ότι το πιο ακριβό από όλα ήταν να στηθεί stage με επαγγελματικό ήχο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το μπάτζετ του και ένας planner βοηθάει να παραμείνεις μέσα σε αυτό» αρκέστηκε να γράψει η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Το όνομα αυτού…«Πάρης»

Η influencer δέχτηκε όμως και ερωτήσεις ακόμη και για το πως επέλεξαν το όνομα «Πάρης» για το υιό τους. Η ίδια θέλοντας να μην δυσαρεστήσει τους ακολούθους της απάντησε: «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε».