Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους συνεργάτες και την πρεμιέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»

Την ημερομηνία της πρεμιέρας μαζί με τις λεπτομέρειες της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1.

 

Με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς και τα ονόματα των συντελεστών και συνεργατών της εκπομπής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται η πολυετής διαδρομή της εκπομπής, η ημερομηνία και η ώρα προβολής της, εστιάζοντας πως στόχο της έχει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Η πρεμιέρα σύμφωνα με την ανακοίνωση θα γίνει την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 06:00π.μ.

 

Η ανακοίνωση του σταθμού

Η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για 32η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1!

 

Από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 06:00 και καθημερινά στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται  με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση  για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.

 

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα δίνουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, θα υποδέχονται καλεσμένους, θα φέρνουν σε πρώτο πλάνο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και θα λένε την μακροβιότερη και πιο διαχρονική καλημέρα της μικρής οθόνης.

 

O Γιώργος Γρηγοριάδης θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ο Δημήτρης Χριστούλιας για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

 

Αρχισυνταξία: Άννυ Ζιώγα & Αντώνης Παπαδάκης