Η Φαίη Σκορδά πηγαίνει στον ΣΚΑΙ; Ο σταθμός περιμένει την απάντησή της!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον χώρο της τηλεόρασης η πιθανή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά αλλά και η πιθανή μετεγγραφή της στον σταθμό του ΣΚΑΙ.

 

Η αποχώρηση της έμπειρης παρουσιάστριας, Φαίης Σκορδά, που επί πολλά έτη βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 φαίνεται πως έρχεται να ταράξει τα νερά της τηλεόρασης. Η ίδια βρισκόμενη στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, φαίνεται πως δε χάνει λεπτό από την συνέχιση της πορείας της, με τις φήμες να πολλαπλασιάζονται σχετικά με την αλλαγή σταθμού με το οποίο θα συνεργάζεται.

 

Μάλιστα στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΙ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην παρουσιάστρια για να αναλάβει την πρωινή ζώνη.

 

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Με βομβαρδίζει ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Να το πω; Γιατί να μην το πω; Είναι βόμβα! Θα το πω. Επειδή παίξαμε και το θέμα της Φαίης και το θέμα της Μπακοδήμου, ότι υπάρχει και από τον ΣΚΑΙ επίσημη πρόταση για τη Φαίη, για την ώρα αυτή. Και δεν έχει αποφασίσει και ο ΣΚΑΙ ακριβώς. Και παίζεται ανάμεσα στις δύο για το ποια θα κάνει αυτή τη ζώνη».

 

Μετεγγραφή της Σκορδά;

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή 24/06 έγινε γνωστό πως η Φαίη Σκορδά δεν τα βρήκε με τον ΑΝΤ1, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στον ΣΚΑΙ. Μάλιστα, οι προετοιμασίες των ψυχαγωγικών εκπομπών πάγωσαν μέχρι να γίνει το ραντεβού της παρουσιάστριας με ανώτατο στέλεχος του σταθμού. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται το ραντεβού που θα καθορίσει και την ανάλογη απάντηση.