Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απαντά για τη Βίκυ Καγιά: «Επειδή μου είπε ότι δε θα δουλέψω όταν βγω; Όχι δεν μιλάμε»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας GNTM μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με τη Βίκυ Καγιά, ενώ απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα.

 

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, πρώην παίκτρια του GNTM, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα και απάντησε για τη Βίκυ Καγιά, με αφορμή πρόσφατο βίντεο που είχε ανεβάσει στο TikTok και αναφερόταν σε εκείνη.

 

Η δήλωση της

Με ευθύτητα και ειλικρίνεια απάντησε το όμορφο μοντέλο σχετικά με την Βίκυ Καγιά λέγοντας: «Πάνω στο θέμα του μακιγιάζ ήταν το σχόλιο στο βίντεο. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με τη Βίκυ Καγιά. Επειδή μου είπε ότι δε θα δουλέψω όταν βγω; Όχι δεν μιλάμε. Τι να μιλάμε, τι είμαστε; Φίλες; Είχα πάει σε ένα παιχνίδι, με βοήθησε πολύ το παιχνίδι και ευχαριστώ πολύ. Δε χρειάστηκε να με βοηθήσει μετά το παιχνίδι, γιατί πήγε τέλεια η καριέρα μου».

 

Έπειτα της έγινε μία ερώτηση σχετικά με τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, στην οποία όμως δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι. Έτσι το μόνο που δήλωσε (χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του Χρήστου Μάστορα) αφήνοντας πίσω της ένα πέπλο μυστηρίου είναι ότι:

 

«Βρίσκομαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»