Η Κατερίνα Λένη απάντησε δημόσια για την συνεργασία της με την Καινούργιου!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε ένα Q&A η Κατερίνα Λένη και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της.

 

Σε ερωτήσεις των ακολούθων της απάντησε η Κατερίνα Λένη χωρίς περιστροφές και με απόλυτη ειλικρίνεια. Μάλιστα πολλές από αυτές είχαν ως επίκεντρο την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου στις εκπομπές «Ευτυχείτε» και «Super Κατερίνα».

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Λένη αποχώρησε από την εκπομπή «Super Κατερίνα», κάνοντας και σχετική ανάρτηση για το φινάλε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ένα ακόμη ταξίδι ολοκληρώθηκε σήμερα.. Ανέκαθεν ήμουν λάτρης των ταξιδιών! Η στασιμότητα είναι που δεν μου αρέσει. Και όπως πολύ σοφά έχει πει και ο Oscar Wilde: (( Αυτός που έχει τη συνήθεια να ταξιδεύει, ξέρει να φτάνει πάντα τη στιγμή που πρέπει να φύγει)). Εύχομαι από καρδιάς σε όλους ανεξαιρέτως, ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξεκούραστο, ήρεμο, χαρούμενο, γεμάτο από ωραίες εικόνες με ανθρώπους που αγαπάτε και σας βγάζουν τον καλύτερο σας εαυτό!! Να κάνετε τις βουτιές σας, γιατί η θάλασσα βοηθάει με έναν μαγικό τρόπο να αποβάλλουμε τις τοξίνες από πάνω μας, να πιείτε τα κοκτέιλ σας, να φάτε ότι γουστάρετε, να φιλοσοφήσετε μέχρι πρωίας, να διαβάσετε, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να επιστρέψετε πιο έτοιμοι από ποτέ… για νέα ταξίδια, πιο ωραία! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!».

Αυτή τη σεζόν η πρώην παίκτρια του MasterChef δεν θα συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου.

 

Οι ερωτήσεις των followers και οι απαντήσεις που πήραν

  • «Στο ακουστικό στην εκπομπή τι σου έλεγαν;»

Απάντηση: «Όταν μου έλεγαν… γιατί το φορούσα για διακοσμητικούς λόγους κυρίως… Δεν θες να συνεχίσω…».

 

  • «Τελικά η Καινούργιου καλή εμπειρία ή καλύτερα στην κόλαση;»

Απάντηση: «Θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να δημιουργούνται εντυπώσεις… Τις επιλογές μου τις στηρίζω πάντα μέχρι τέλους!!!! Την Κατερίνα την ευχαριστώ για τη συνεργασία μας τα τελευταία 2 χρόνια και της εύχομαι μόνο τα καλύτερα για τη συνέχεια…».