Η μονοκατοικία της Ελένης Μενεγάκη είναι βγαλμένη από παραμύθι – Το τεράστιο σαλόνι και η παιδική χαρά

View Gallery 7 Photos

Εντυπωσιακή είναι η μονοκατοικία της γνωστής παρουσιάστριάς Ελένης Μενεγάκη, η οποία ξεχωρίζει για το στυλ και τις μοντέρνες πινελιές που κυριαρχούν στον χώρο.

 

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και ιδιαιτέρως αγαπητή του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, Ελένη Μενεγάκη, είναι μια γυναίκα που έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για την δουλεία της αλλά και για την αισθητική της, το στυλ και την κομψότητα που αποπνέει, στοιχεία που γίνονται αντιληπτά και από το σπίτι της και την διακοσμητική γραμμή που επικρατεί σε αυτό. Άλλωστε μια ματιά στους προσωπικούς χώρους των διάσημων είναι και ένας καθρέφτης του εαυτού τους.

 

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αποφάσισαν να μείνουν στα Μελίσσια σε μία πανέμορφη τεράστια μονοκατοικία, η οποία είναι διαμορφωμένη διακοσμητικά ώστε να είναι λειτουργική για τις ανάγκες τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους. Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό η παρουσιάστρια πήρε έμπνευση από τη φύση, με το υλικό του ξύλου να επικρατεί, συνδυαστικά με χαλιά και πίνακες που εμπλουτίζουν το χώρο κρατώντας τις σωστές ισορροπίες. Όσον αφορά το εξωτερικό κομμάτι, η ευρύχωρη μονοκατοικία διαθέτει κήπο καθώς και μια παιδική χαρά ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή στο σπίτι τους.

Η Ελένη Μενεγάκη αν και έχει επιλέξει να μην είναι αρκετά ενεργή στα social media, ωστόσο, κατά περιόδους αποφασίζει να μοιραστεί με τους ακολούθους της στιγμές από την  ιδιωτική της ζωή, δείχνοντας φωτογραφίες από τον προσωπικό της χώρο. Έτσι η Ελένη μέσα από μερικές αναρτήσεις της, έχει δείξει μερικά σημεία από το εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο του σπιτιού της.