Ιωάννα Μαλέσκου: Έξυπνη η απάντησή της για την αντικατάστασή της από τη Μαρία Μπακοδήμου

Ολοκλήρωσε τη συνεργασία της η έμπειρη παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ, και το “Love it” φτάνει στο τέλος του μετά από δύο σεζόν καθημερινής παρουσίας στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Ο σταθμός του ΣΚΑΙ χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε αμέσως τις κινήσεις του ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε, κάνοντας συμβόλαιο με την  Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θα πάρει τη θέση της εκπομπής που προβάλλεται μέχρι σήμερα στη ζώνη 12:00-14:00 του καναλιού του Φαλήρου, παρουσιάζοντας μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή.

Την Ιωάννα Μαλέσκου έσπευσαν να συναντήσουν και οι συνεργάτες της εκπομπής “Super Κατερίνα” της Κατερίνας Καινούργιου, και συγκεκριμένα η ρεπόρτερ της εκπομπής Μυρτώ Τζοτζόκου, η οποία και  ρώτησε την Ιωάννα Μαλέσκου για τη διαδοχή της από τη Μαρία Μπακοδήμου.

 

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Ευχαριστώ πάρα πολύ , δεν υπάρχει καμία ζώνη δική μου μόνο αυτή που φοράμε στο παντελόνι μας. Να είστε καλά, καλή σας ημέρα», δήλωσε και αποχώρησε.

 

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος του βίντεο υπερασπίστηκε την Ιωάννα Μαλέσκου, λέγοντας: «Η Ιωάννα απάντησε με πολύ ωραίο τρόπο. Έρχεται σε δύσκολη θέση ένας παρουσιαστής (με κάτι τέτοιο)».