Κάνει εκκίνηση για τη νέα σεζόν το «Live News» – Η ανακοίνωση του Mega

Η ενημερωτική εκπομπή «Live News» που εκπέμπει μέσα από τον σταθμό του MEGA επανέρχεται δυναμικά για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του MEGA, η εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, «Live News», κάνει εκκίνηση για τη νέα σεζόν, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 16:00.

 

Η εκπομπή

Η ενημερωτική εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλει θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων.

 

Συντελεστές εκπομπής

Παρουσίαση: Νίκος Ευαγγελάτος

Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς, Σταυριανή Καραμανίδη, Άννα Μαρινάκη

Δημοσιογραφική ομάδα: Γιώργος Χαϊδεμένος, Τζίνα Αρβανίτη, Κώστας Αττίας, Ευφροσύνη Κυριαζή, Μαρίλυ Λάππα, Άσπα Μπαλέτα, Μαντώ Μπερδέ, Μάρκος Βελετάς, Αντωνία Χατζηνικολαΐδη, Άγγελος Λαμπίδης, Ελένη Ασημακοπούλου

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λαζάνης

 

 

Η ανακοίνωση του Mega

Το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο κάνει εκκίνηση για τη νέα σεζόν, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 16:00.

 

Το LIVE NEWS που έχει καταγράψει στο MEGA, σταθερά για δύο τηλεοπτικές σεζόν, θριαμβευτική πορεία στον πίνακα τηλεθέασης μπαίνει φέτος στο στίβο της ενημέρωσης, πλήρως ανανεωμένο.

 

H δυναμική του ρεπορτάζ, η παράθεση όλων των απόψεων αλλά και η διεισδυτική ματιά στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο είναι ο ισχυρός άξονας της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA.

 

Η επικαιρότητα της ημέρας, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, οι αποκαλυπτικές έρευνες αλλά και η σφαιρική άποψη που πρέπει να έχουμε για τα μεγάλα θέματα θα είναι και φέτος στην ατζέντα του LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι σημαντικές ειδήσεις θα αναλύονται και θα παρουσιάζονται στην οθόνη, προσφέροντας στους τηλεθεατές την πληρέστερη και σε βάθος ενημέρωση.