Κλοπή για γέλια! Προσπάθησαν να κλέψουν ΑΤΜ με περονοφόρο, αλλά πήγαν όλα λάθος (βίντεο)

Ομάδα κλεφτών στις ΗΠΑ χρησιμοποίησε ένα περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα για να κλέψει ένα μηχάνημα ΑΤΜ αλλά…όλα πήγαν λάθος!

 

Πλάνα από τις κάμερες της περιοχής δείχνουν μια ομάδα άτυχων κλεφτών οι οποίοι προσπάθησαν με τη βοήθεια ενός περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος να κλέψουν για λίγο ένα μηχάνημα ΑΤΜ. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασαν, καθώς έριξαν το μηχάνημα στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ.

 

 

 

Το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Watt Avenue κοντά στο Margaret Way και προκάλεσε συναγερμό, αφού ένα διαφορετικό φορτηγό έπεσε πάνω στο εγκαταλελειμμένο μηχάνημα λίγο αργότερα!

 

Τα πλάνα από το βίντεο δόθηκαν στην δημοσιότητα από τους αστυνομικούς της κομητείας Σακραμέντο, τα οποία έδειχναν πώς το ΑΤΜ αφαιρέθηκε από το πίσω μέρος τράπεζας λίγα λεπτά νωρίτερα – με έναν ύποπτο να φαίνεται να εμβολίζει το μηχάνημα από την πλατφόρμα του, ενώ ένας δεύτερος περίμενε στο λευκό φορτηγάκι.

 

Ο πρώτος ύποπτος, ο οποίος φόρεσε οικοδομικό εξοπλισμό σε μια προσπάθεια να περάσει απαρατήρητος καθώς χειριζόταν τα επίσης κλεμμένα μηχανήματα, αφού άρπαξε το ΑΤΜ από το σημείο εγκατάστασής του, φαίνεται πως στη συνέχεια το φόρτωσε στο αυτοκίνητο του συνεργού του, ο οποίος στη συνέχεια το έριξε σε κάποιο σημείο κατά την επακόλουθη διαφυγή.