Ο Musk ξεκινά τις χρεώσεις στο Twitter- Με χρέωση 19,99$ το μήνα η επαλήθευση λογαριασμού

Αλλαγές έρχονται στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «Twitter» όπου για πρώτη φορά σκέφτεται να χρεώνει την επαλήθευση του λογαριασμού. Για την είδηση ρωτήθηκε εκπρόσωπος του Twitter ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

 

Η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «Twitter» ανήκει και επισήμως στον Elon Musk, ο οποίος έχει ήδη δρομολογήσει ριζικές αλλαγές. Πιο αναλυτικά, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έδωσε στους υπαλλήλους ένα τελεσίγραφο: να τηρήσουν το deadline για την επαλήθευση λογαριασμού. Μάλιστα όποιος δεν ακολουθεί τις οδηγίες του θα απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Η οδηγία είναι να τροποποιηθεί το Twitter Blue, η προαιρετική συνδρομή της πλατφόρμας με 4,99 $ το μήνα που ξεκλειδώνει πρόσθετες λειτουργίες, και να γίνει ένα ακριβότερο πακέτο που θα περιλαμβάνει και επαλήθευση για τους χρήστες.

 

Η νέα συνδρομή

Η νέα συνδρομή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρεώνεται 19,99 $ το μήνα, ενώ πληροφορίες θέλουν το τρέχον σχέδιο να προβλέπει οι επαληθευμένοι χρήστες να έχουν στη διάθεσή τους 90 ημέρες για να εγγραφούν ή θα χάσουν το μπλε σημάδι τους.

 

Την Κυριακή οι εργαζόμενοι που εργάζονται στο συγκεκριμένο project ενημερώθηκαν ότι πρέπει να τηρήσουν μια προθεσμία στις 7 Νοεμβρίου για να κυκλοφορήσουν το χαρακτηριστικό, διαφορετικά θα απολυθούν.

 

Ο Musk ήταν ξεκάθαρος από την αρχή ότι ήθελε να ανανεώσει τον τρόπο με τον οποίο η πλατφόρμα επαληθεύει λογαριασμούς και χειρίζεται τα bots. Την Κυριακή μάλιστα έγραψε στο Twitter: «Η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή».