Ο Ρίκι Μάρτιν μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό του από τον, Χουάν Γιόζεφ – Τι είπε

Χωρίζουν οριστικά ο Ρίκι Μάρτιν με τον Χουάν Γιόζεφ…

 

Τα έξι χρόνια γάμου φαίνεται πως δεν κατάφεραν να «δέσουν» το ζευγάρι, Ρίκι Μάρτιν και ο Χουάν Γιόζεφ, με αποτέλεσμα το φινάλε της σχέσης τους να είναι οριστικό, και η απόφαση του διαζυγίου να είναι μονόδρομος.

 

Μάλιστα για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο, έκανε δηλώσεις ο Ρίκι Μάρτιν, στα πλαίσια μιας συνέντευξης. Συγκεκριμένα είπε πως «θέλει να περάσει καλά, και ότι θέλει να απολαύσει τη ζωή…».

 

Αναλυτικά η απάντηση του Ρίκι Μάρτιν μετά το διαζύγιο

«Όταν το έμαθε το κοινό, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους. Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε τα πάνω κάτω, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί. Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά ανάμεσα σε εμένα και τον Jwan. Γι’ αυτό αντέδρασαν. “Θα χωρίσετε, θα χωρίσετε, πώς;”. Γιατί λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή συζήτηση, στο δωμάτιό μας. Όταν τους το είπαμε, ήταν σαν, “Λοιπόν, μπαμπά, είσαι καλά, είσαι χαρούμενος; Αυτή είναι η απόφαση; Μην το κάνετε για εμάς, είμαστε εντάξει”. Θέλω να περάσω καλά, θέλω να απολαύσω τη ζωή… Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη σχέση. Δεν μιλάω για το εγγύς μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί με ένα πρωινό φιλί, πρωινό».