Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του PlayStation 5 – Ποια η διαφορά με την έκδοση του 2021

Σε κυκλοφορία αναμένεται να βγει η νέα έκδοση του PlayStation 5 της Sony, με την ονομασία «CFI-1200», και ήδη γνωρίζουμε την διαφορά που έχει σε σχέση με την έκδοση του 2021.

 

Στις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των κονσολών PlayStation 5 της Sony, με την ονομασία «CFI-1200», σύμφωνα με τους Ιάπωνες λιανοπωλητές που αποκάλυψαν την είδηση. Τώρα, η αυστραλιανή έκδοση Press Start υποστηρίζει ότι αυτή η τελευταία έκδοση θα είναι ελαφρύτερη από αυτή του 2021.

 

Να σημειωθεί πως η προηγούμενη έκδοση, με ονομασία «CFI-1100», λόγω επανασχεδιασμού της ψήκτρας ήταν 300g ελαφρύτερη από το launch model (για την Digital Edition), κάτι που είναι πολύ πιθανό να  συμβαίνει και αυτή τη φορά. Άξιο επισήμανσης είναι πως η νέα Disk Edition ζυγίζει τώρα όσο η αρχική Digital Edition.

 

Πολλοί εικάζουν πως αυτή η αναθεώρηση μετακινεί την APU σε έναν κόμβο 6nm, μια πληροφορία που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ωστόσο αν αυτό συμβαίνει τότε θα χρειαστεί λιγότερη ψύξη, κάτι που θα μπορούσε να δικαιολογήσει το χαμηλότερο βάρος.