Πρεμιέρα έκανε η «Κοινωνία ώρα MEGA» – Οι πρώτοι διάλογοι

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η ενημερωτική πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

 

Πρεμιέρα έκανε για την νέα τηλεοπτική σεζόν η ενημερωτική πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, λέγοντας σήμερα Τετάρτη 24/8 την πρώτη τους «Καλημέρα».

 

H «Κοινωνία ώρα MEGA» την προηγούμενη σεζόν έκλεισε θριαμβευτικά κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης, κάτι που θα επιδιώξει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα συνεχίσουν με την εκπληκτική τους χημεία, την αμεσότητα, την άποψη και το χιούμορ να μεταδώσουν τις πιο φρέσκιες ειδήσεις πέφτοντας στην μεγάλη μάχη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.

 

Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής οι δύο παρουσιαστές καθημερινά από τις πρώτες πρωινές ώρες (5π.μ.) θα μεταφέρουν όλα τα νέα, τις εξελίξεις, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, κρατώντας σταθερά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές η εκπομπή θα διατηρήσει το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

 

Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών στην πρεμιέρα της εκπομπής, «Κοινωνία Ώρα Mega»

Με χιούμορ ξεκίνησε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» σήμερα το πρωί. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην έναρξη πειράζοντας την Ανθή Βούλγαρη είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να έρθει. Είχε μαζέψει τεστ και έλεγε μία είμαι θετική, μία είμαι αρνητική. Χθες το βράδυ να ξέρετε έτρεμε η ψυχή μου. Μόλις με έπαιρνε τηλέφωνο δεν το σήκωνα».

 

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη και είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλου ότι δεν της έλειψε καθόλου καθώς όπου πήγαινε τον έβρισκε μπροστά της. Από την πλευρά του, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, σχολίασε: «Όντως όπου και να πήγαινα μπροστά μου την έβρισκα. Πήγα στα ξένα για να ησυχάσω αλλά δεν τα κατάφερα».