Σιλβέστερ Σταλόνε: Χωρίζει από την επί 25 χρόνια σύζυγό του Τζένιφερ Φλέιβιν – Αποκάλυψε ο ίδιος την αιτία

Χωρίζει ο Σιλβέστερ Σταλόνε με την επί 25ετίας σύζυγο του Τζένιφερ Φλέιβιν – Ο ίδιος εξομολογήθηκε την αιτία.

 

Χωρίζει από την επί 25 χρόνια σύζυγό του Τζένιφερ Φλέιβιν ο Ιταλοαμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Σιλβέστερ Σταλόνε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Page Six” η σύζυγος του ηθοποιού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, στην οποία αναφέρει πως ο γάμος τους ήταν διαλυμένος, ενώ ζήτησε η περιουσία τους να μοιραστεί ισάξια.

 

Παράλληλα, η Τζένιφερ Φλέιβιν αναφέρει πως τα τελευταία χρόνια ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει σπαταλήσει μεγάλα ποσά, με αποτέλεσμα η ίδια να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας.

 

Παρά τη διαρροή της είδησης και την έντομο φημολογία περί επικείμενου χωρισμού, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις φήμες. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mail” ο Σιλβέστερ Σταλόνε έσβησε το τατουάζ με το πρόσωπο της συζύγου του που είχε στο μπράτσο, και το αντικατέστησε με τον σκύλο που είχε στην ταινία Rocky.

 

Τα έγγραφα του διαζυγίου

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, τα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρουν πως: «Έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία. Επιπλέον, θα πρέπει να δεσμεύεται από, να πωλεί, να μεταβιβάζει, να εκχωρεί, να επιβαρύνει ή να διασπά οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της εκκρεμούς διαδικασίας».

 

Εξομολογήθηκε τον λόγο χωρισμού του

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ ο λόγος του χωρισμού ήταν ότι ο Σιλβέστερ ήθελε να πάρει ένα Rottweiler για την προστασία της οικογένειας, κάτι όμως που δεν έβρισκε σύμφωνη την Τζένιφερ. Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, το γεγονός αυτό έφερε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα που υπήρξαν στο ζευγάρι και ώθησαν την Φλέιβιν να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

 

Τι δήλωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο TMZ

Ο Σταλόνε εξομολογήθηκε στο TMZ πως υπήρχαν προβλήματα σχετικά με τον τρόπο φροντίδας του σκύλου, δεδομένου ότι ταξιδεύουν συνεχώς με σπίτια στο L.A. και το Παλμ Μπιτς και συχνά βρίσκεται μακριά λόγω των γυρισμάτων. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε: «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας για τόσο ασήμαντους λόγους», και πρόσθεσε: «Απλώς τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Τρέφω τον υψηλότερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Πάντα θα την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

 

Σχετικά με την αφαίρεση του τατουάζ ο Σταλόνε δήλωσε ότι είχε το τατουάζ της Τζένιφερ 14 χρόνια και ήθελε να το φρεσκάρει, αλλά χάλασε και ο σκύλος ήταν απλά μια διόρθωση χωρίς κακή πρόθεση. Διευκρίνισε επίσης πως έχει ακόμα ένα μεγάλο τατουάζ με τη Τζένιφερ Φλέιβιν στην πλάτη του.