Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους 16 του τουρνουά Σινσινάτι

Κουράστηκε αλλά πήρε την πρόκριση στους «16» του τουρνουά στο Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Στην πρεμιέρα του στο Western & Southern Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε δύο τάι μπρέικ για να κάμψει την αντίσταση του Μπεν Σέλτον, ο οποίος φαίνεται πως δυσκόλεψε τον αγώνα για τον Έλληνα πρωταθλητή.

 

Ένα δύσκολο παιχνίδι ξεκίνησε ο 20χρονος Αμερικανός, ο οποίος κράτησε και στα δύο σετ το σερβίς του λυγίζοντας τελικά δύο φορές στο τάι μπρέικ με 7-6 (2), 7-6(3). Ωστόσο την εμπειρία του στα δύσκολα έδειξε ο Έλληνας πρωταθλητής στα τάι μπρέικ, καθώς διαχειρίστηκε καλύτερα την κατάσταση και την πίεση. Έτσι, έπειτα από 1 ώρα και 43 λεπτά κατάφερε να προκριθεί στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χούρκατς.

 

Τα ευτράπελα του αγώνα – Μυστηριώδης γυναίκα έκανε ήχους για να ενοχλεί ο Τσιτσιπάς

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια του αγώνα του Τσιτσιπά, όπου μυστηριώδης γυναίκα έκανε ήχους εντόμου προκειμένου να αποσυντονίσει τον Έλληνα πρωταθλητή. Ο Τσιτσιπάς όπως ήταν αναμενόμενο διαμαρτυρήθηκε ότι κάποιος απ’ την εξέδρα τον ενοχλούσε κάνοντας ήχους την ώρα που σέρβιρε. Συγκεκριμένα, ο αθλητής ανέφερε το γεγονός στον διαιτητή, όμως ο θεατής συνέχισε να ενοχλεί. Έπειτα ο Τσιτσιπάς κινήθηκε προς το μέρος της εξέδρας προκειμένου να ρωτήσει ποιος κάνει τον ενοχλητικό ήχο. Ένας εκ των θεατών έδειξε τελικά την «ένοχη», καθώς αποδείχθηκε ότι μία γυναίκα ήταν εκείνη που έκανε ήχους εντόμου. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς ζήτησε απ’ τον διαιτητή να απομακρυνθεί από τη θέση της η γυναίκα, ώστε να αποκατασταθεί η συγκέντρωση του και η ροή του ματς.