Τι είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης για το περιστατικό με την κοπέλα που προσπάθησε να τον φιλήσει

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει τραγουδιστή να δέχεται «επίθεση» από νεαρή γυναίκα στο κέντρο της πίστας.

 

«Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά»

 

Viral στα social media έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες βίντεο που δείχνει τον Βαγγέλη Κακουριώτη να δέχεται «επίθεση φιλιών» από νεαρή γυναίκα που ανέβηκε στην πίστα την ώρα που εκείνος τραγουδούσε.

Να σημειώσουμε πως ο Βαγγέλης Κακουριώτης βλέποντας την γυναίκα να είναι εμφανώς υπό την επήρεια του αλκοόλ, προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος παρά τις κινήσεις της ίδιας, η οποία επιχειρούσε επανειλημμένος να τον φιλήσει!

Σαφώς πολλοί έκαναν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη για το εν λόγω «άβολο» περιστατικό.

 

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Κακουριώτης για το συμβάν

«Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Εκείνη τη μέρα είχαμε πρεμιέρα, ο κόσμος διασκέδαζε και προτεραιότητα μου ήταν να κρατήσω σε ένα σωστό πλαίσιο το επίπεδο διασκέδασης και να μην δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό που συνέβαινε. Εκτίμησα όλους τους παράγοντες.

Η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και προσπάθησα να το χειριστώ με τον πιο ανώδυνο τρόπο, πράγμα που πιστεύω ότι κατάφερα. Δεν συνηθίζω να καταδικάζω τους ανθρώπους εύκολα, εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, άτυχη στιγμή τους.

Όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει αλκοόλ, η λογική του περιορίζεται και το ένστικτο του υπερτερεί. Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά. Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει και βέβαια ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους παράγοντες που μεσολαβούν δεν παύει να είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο.  Ωστόσο, η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει».