Το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» – Παπαδάκης & Αναστασοπούλου κλέβουν τις εντυπώσεις

Ευρηματικό και με μεγάλη ποσότητα χιούμορ το νέο τρέιλερ για την πρεμιέρα της ανανεωμένης εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»!

 

Το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι μια ενημερωτική εκπομπή που προβάλλεται εδώ 20 χρόνια (με 1η μετάδοση το 1992) από τον σταθμό του ΑΝΤ1, έχοντας ως κεντρικό παρουσιαστή τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Φέτος η αγαπημένη για πολλούς εκπομπή ανανεώνει την φόρμουλα της με νέα πρόσωπα που θα συμβάλλουν στην ενημέρωση, στον σχολιασμό και στην μετάδοση της ειδήσεις, δίπλα στο πλευρό του κ. Παπαδάκη.

 

Η Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση, που ξεχωρίσει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.

Φέτος η κ. Αναστασοπούλου θα υπηρετήσει την ενημέρωση εν μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» δίπλα στον επί 20ετίας κεντρικό παρουσιαστή κ. Γιώργο Παπαδάκη. Να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος η ίδια βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, αντίπαλη του Γιώργου Παπαδάκη που την ίδια ώρα παρουσίαζε το «Καλημέρα Ελλάδα».

 

 

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής

Στο ευρηματικό και άκρως χιουμοριστικό τρέιλερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» για την πρεμιέρα της νέα σεζόν, βλέπουμε τον κεντρικό παρουσιαστή, κ. Γιώργο Παπαδάκη, να μας θυμίζει τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια τηλεοπτικά και τη Μαρία Αναστασοπούλου να συμπληρώνει πόσο διαχρονικός είναι ο ίδιος, η εκπομπή, αλλά και το μουστάκι του.

Μέσω του τρέιλερ παρουσιάζουν στο κοινό την χημεία που έχουν αποκτήσει ήδη μεταξύ τους, αλλά και ότι θα δώσουν και πάλι το 100% του εαυτού τους για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Αξιοσημείωτο είναι πως, ο Γιώργος Παπαδάκης επιζητούσε την ανανέωση της εκπομπής του, κάτι που βρήκε στο πρόσωπο της κ. Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος έτυχε πολύ θερμής υποδοχής στο κανάλι του Αμαρουσίου, και αναμένουμε να τους δούμε σε πλήρη δράση καθημερινά από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας.

Δείτε το trailer: