Φίλιππος Πλιάτσικας & Αντώνης Ρέμος σε μια αναπάντεχη συνεργασία – Όλες οι λεπτομέρειες

Δύο κορυφαίοι τραγουδιστές, Φίλιππος Πλιάτσικας και Αντώνης Ρέμος, ενώνουν τις φωνές τους δημιουργώντας ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι.

 

Μέσα από την μακροσκελή διαδρομή της ελληνικής δισκογραφίας έχουνε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν κορυφαίοι τραγουδιστές-ερμηνευτές, χαρίζοντας στους ακροατές μοναδικά μουσικά αριστουργήματα που έχουν μείνει στην ιστορία.

 

Εν έτη του 2023, μια νέα κορυφαία συνεργασία γίνεται μεταξύ δύων σπουδαίων τραγουδιστών, του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Αντώνη Ρέμου, του Αντώνη Ρέμου και του Φίλιππου Πλιάτσικα, δημιουργώντας ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι…

 

 
 

 

Η ανακοίνωση της Panik Records

«Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συναντιούνται κάποτε οι παράλληλες τροχιές δύο σημαντικών ερμηνευτών, δημιουργώντας ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι…

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Αντώνης Ρέμος, ο Αντώνης Ρέμος και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, έχοντας διαγράψει ο καθένας τη δική του πολυετή μουσική πορεία γεμάτη larger-than-life εμπειρίες, έρχονται με το νέο τραγούδι «Μια Προσευχή» να δοκιμάσουν μια πρωτόγνωρη (ακόμη και για τα δικά τους μέτρα) συγκίνηση.

 

Το νέο single «Μια Προσευχή», σαν να γράφτηκε εξ αρχής για αυτές τις δύο σπουδαίες φωνές, είναι το σημείο τομής που ενώνει δημιουργικά δύο καλλιτέχνες με απόλυτο σεβασμό ο ένας για τον άλλο, σε μια αξέχαστη στιγμή μέσα στον μουσικό χρόνο.

 

 

Το τραγούδι συνοδεύεται από video clip σε σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα, ενώ το single θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Αφιερωμένο» του Φίλιππου Πλιάτσικα που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music μέσα στον Οκτώβριο, καθώς και στο νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records μέσα στη χρονιά».