Η Emma Shapplin έρχεται στο Θέατρο Γης

Στο Θέατρο Γης έρχεται τον Σεπτέμβριο η Emma Shapplin με μια παράσταση γεμάτο από εντυπωσιακές ερμηνείες.

 

Έρχεται στις 4 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Γης, η Γαλλίδα σταρ Emma Shapplin με μια παράσταση γεμάτο ερμηνείες που αναδύονται από τα βάθη της ψυχής.

 

Η Emma Shapplin στην Ελλάδα

Στο παρελθόν η Emma Shapplin (2019 και 2021) ξαναεπισκέφθηκε την Ελλάδα, και το κοινό απέδειξε πως την λατρεύει καθώς έκανε sold out τις συναυλίες της. Μάλιστα η Γαλλίδα σταρ δήλωσε: «Εκτιμώ πολύ την έκφραση του συναισθήματος μέσα από την τέχνη. Αν καταργήσουμε το συναίσθημα, τότε τι θα έχουμε να πούμε ως καλλιτέχνες; Η τέχνη γεννιέται από το συναίσθημα και η φωνή μας αντανακλά απόλυτα την προσωπικότητά μας… είναι ένα όργανο το οποίο συνδέεται με όλο μας το σώμα».

 

Λίγα λόγια για την  Emma Shapplin

Αποτελεί μια ρομαντική προσωπικότητα με μια αίσθηση μυστηρίου, στοιχεία που συνδυάζει και στις συναυλίες της. Η ένταση και η συναισθηματική φόρτιση της όπερας μαζί με τον αισθησιασμό και την αμεσότητα της ποπ μουσικής είναι στοιχεία που ξεχωρίζουν σε κάθε της εμφάνιση, με το κοινό να την αποθεώνει.

 

Η Emma έκανε την πρώτη τεράστια επιτυχία της με το «Spente le stelle» από το πρώτο της άλμπουμ το 1997, «Carmine Meo», το οποίο ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 1.500.000 αντίτυπα.

 

Η καλλιτέχνης μάλιστα στην αρχή της καριέρας της είχε δηλώσει: «Το πρώτο μου άλμπουμ, «Carmine Meo» (“Η μελωδία μου”) γεννήθηκε από το πάθος μου για την ιταλική όπερα, από τον Γκαετάνο Ντονιτσέττι ως τον Βιντσέντζο Μπελλίνι. Η φωνή μου καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από οκτάβες, αλλά δεν θα έλεγα ότι μου ταιριάζει ο χαρακτηρισμός ντίβα της όπερας, αλλά ούτε και ποπ τραγουδίστρια. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες».

 

Τη μεγάλη της επιτυχία ακολούθησαν τέσσερα ακόμη πολύ επιτυχημένα προσωπικά άλμπουμ «Etterna», «Macadam Flower», «Dust of a Dandy», «Venere».

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 04/09/2022

Ώρα: 21:00

Τοποθεσία: Θέατρο Γης, Τριανδρία, Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια: Κάτω διάζωμα: 30€ | Άνω διάζωμα: 20€