Κυριαρχεί στα charts το καινούριο άλμπουμ του Kanye West «Donda»

Κυριαρχεί στα charts το καινούριο άλμπουμ του Kanye West «Donda» και οι αντιδράσεις των κριτικών είναι ανάμεικτες.
Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο περιεχόμενο και η διοργάνωση πολλών πάρτι ακρόασης, καθυστέρησε επανειλημμένα την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Αμερικανού ράπερ, παραγωγού και επιχειρηματία.
Το άλμπουμ αποτελείται από 26 τραγούδια και έχει συνολική διάρκεια 108 λεπτά, ενώ περιλαμβάνει και πολλές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως με τον ράπερ DaBaby και τον Μέριλιν Μάνσον. Άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο άλμπουμ είναι οι Travis Scott, The Weeknd, Lil Baby, Ariana Grande, Kid Cudi, Jay Electronica και Young Thug.

Ανάμεικτες οι κριτικές

Η Ρόιζιν Ο’ Κόνορ έγραψε στην εφημερίδα «The Independent» ότι υπάρχουν πρότζεκτ του καλλιτέχνη που καθορίζουν μία ολόκληρη εποχή, το Graduation του 2007 ή το My Beautiful Dark Twisted Fantasy του 2010, αλλά αυτές οι λαμπρές στιγμές είναι τόσο σπάνιες που λησμονούνται.
Σε μία άλλη κριτική που γράφτηκε στην εφημερίδα «The Guardian», τονίζεται ότι χαοτικά γεγονότα προβολής του 10ου άλμπουμ του Kanye West κυριάρχησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες, και ότι η κάλυψη των γεγονότων επικεντρώθηκε στην πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν και στην εμφάνισή της σε ένα από αυτά με δημιουργία Balenciaga.
Τέλος, το άλμπουμ επικρίνεται και για τη μεγάλη διάρκειά του και στην εφημερίδα «The Telegraph», όπου το συγκρίνει «με κήρυγμα που διαρκεί πάρα πολύ».