Έλλη Κοκκίνου: «Πάμε γι’ άλλα» – Πλούσιο υλικό από τα παρασκήνια από τα γυρίσματα του νέου της hit – Video & φωτογραφίες

Το νέο χορευτικό hit του φετινού καλοκαιριού «Πάμε γι’ άλλα» της Έλλης Κοκκίνου, ήρθε για να μείνει!

Το νέο hit της Έλλης Κοκκίνου από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του αγαπήθηκε από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ δεν λείπει από κανένα Dj Set.

Φυσικά εντυπωσιακό φημολογούνταν πως θα ήταν και το music video του τραγουδιού, κάτι που επιβεβαιώθηκε καθώς φιγουράρει ήδη στις μουσικές τάσεις του YouΤube, ενώ οι fans αυτοσχεδιάζουν στο ΤikΤοk δημιουργώντας ευφάνταστα videos.

 

Οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υψηλής αισθητικής video γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, με τις backstage φωτογραφίες και το behind-the-scenes video να μας μεταφέρουν στο κλίμα των γυρισμάτων.

 

Η εκρηκτική και πάντα εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου, έχοντας τον Ηλία Γκότση συμπρωταγωνιστή και φόντο τα μοναδικής ομορφιάς τοπία της Νάξου, κερδίζουν τις εντυπώσεις και την καρδιά του θεατή! Φυσικά σε όλο αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η σκηνοθεσία, η οποία έκανε το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.

 

Το τραγούδι

Το νέο μουσικό κομμάτι «Πάμε Γι’ Άλλα» κυκλοφορεί από την Panik Records, και τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Τάσος Λυμπέρης.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό της βήμα, αυτή την περίοδο η Έλλη Κοκκίνου κάνει την καθιερωμένη καλοκαιρινή περιοδεία της σε Ελλάδα και Κύπρο.