Μουσικό ντεμπούτο για την κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα, με το «Πόσο θέλω»

Δείτε το επίσημο video clip «Πόσο θέλω» της κόρης του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα, που κυκλοφορεί από την Panic Records.

Το δισκογραφικό της ντεμπούτο κάνει η Κατερίνα, η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου με ένα καλοκαιρινό, ανάλαφρο και ρυθμικό τραγούδι με τίτλο «Πόσο Θέλω». Η Κατερίνα διαθέτει ιδιαίτερη χροιά φωνής και όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει το λαμπρό μονοπάτι του πατέρα της.

Το «Πόσο θέλω» κυκλοφόρησε σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, γεμάτο φρεσκάδα, φως και καλοκαιρινή αύρα, που γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Η Κατερίνα πρωτοεμφανίστηκε στα μουσικά δεδομένα μέσα από το τραγούδι «Πόσο ωραία μάτια έχεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο και μάλιστα βρέθηκε στα top trends του YouTube και αμέσως ξεχώρισε με τις ικανότητές της. Επιπλέον εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους.

Αυτήν την περίοδο κ Κατερίνα μας τραγουδά και on stage σε συναυλίες με τον Γιάννη Πλούταρχο και Γιώργο Κακοσαίο σε διάφορες πόλεις Ελλάδας και Κύπρου.

 

Δείτε παρακάτω το επίσημο video clip: